ODETTE DEDEYNE

Contactgegevens ODETTE DEDEYNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ODETTE DEDEYNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ODETTE DEDEYNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIEMDORPSSTRAAT 110; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51501631 (+32-51501631) 51501631 (+32-51501631)

Fax (fax): +32 (53) 281-95-29 +32 (53) 281-95-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ODETTE DEDEYNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ODETTE DEDEYNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ODETTE DEDEYNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ODETTE DEDEYNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ODETTE DEDEYNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ODETTE DEDEYNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ODETTE DEDEYNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ODETTE DEDEYNE
Products information ODETTE DEDEYNE

BTW identificatienummer (tax): BE04199493408
Ondernemingsnummer: 1380126953
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ODETTE DEDEYNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ODETTE DEDEYNE
(Get full report from official database of BE for ODETTE DEDEYNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ODETTE DEDEYNE
Addition kinds of activities for ODETTE DEDEYNE

521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
14119906. Quartziet, afmeting-quarrying | Quartzite, dimension-quarrying
35320304. Pulverisatoren (stationair), steen | Pulverizers (stationary), stone
37649904. Raketmotoren, begeleide raketten | Rocket motors, guided missiles
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work
79410100. Professionele en semi-professionele sportclubs | Professional and semi-professional sports clubs
79991501. Luchtspoor of skilift, amusement of schilderachtig | Aerial tramway or ski lift, amusement or scenic
86219907. Wetenschappelijke ledenvereniging | Scientific membership association

Werken bij ODETTE DEDEYNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ODETTE DEDEYNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ODETTE DEDEYNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ODETTE DEDEYNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Siteverantwoordelijke Heuvelland - catering (HEUVELLAND)

    Regio: HEUVELLAND

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de bestelling van maaltijden je bent verantwoordelijk voor de portionering maken van afgeleiden en afwerking van de maaltijden je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van de maaltijdregeling en helpt hierbij actief mee je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de gegevens Je staat in voor de opvolging en opleiding inzake de algemene hygiëne en veiligheidsprocedures Je staat in voor de implementatie en opvolging van maaltijdbeheersysteem Je staat in voor een goede communicatie met je klant de medewerkers en onze interne diensten Je bent het aanspreekpunt van directie en diensthoofden van je klant

  • Elektromechanieker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een elektromechanieker voor het elektrisch en mechanisch onderhoud van machineonderdelen. Verantwoordelijkheden: Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan machineonderdelen in het atelier Preventief onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien) Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,...) Opsporen van elektrische storingen en zorgen voor een oplossing Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (relaissturingen, frequentieregelingen) Opvolggegevens van interventies registreren Trefwoorden: elektrisch, elektromechanisch, mechanica,

  • jobstudent 18+ (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Studentenjob

    Je zult de winkel op orde houden en de kledij op een correctie manier etaleren / plooien Je zult de klanten adviseren en helpen aan de kassa / paskamers

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

Zoek naar antwoorden van ODETTE DEDEYNE in sociale netwerken
Look for responds of ODETTE DEDEYNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ODETTE DEDEYNE. Laat een reactie achter voor ODETTE DEDEYNE. ODETTE DEDEYNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ODETTE DEDEYNE. Leave a respond for ODETTE DEDEYNE. ODETTE DEDEYNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ODETTE DEDEYNE op de google maps. Adres en contacten ODETTE DEDEYNE
Location of ODETTE DEDEYNE on the google maps. Address and contacts of ODETTE DEDEYNE

Andere gerelateerde bedrijven als come ODETTE DEDEYNE ODETTE DEDEYNE: W.T.C. MEERMAKKER - GENT | ART | B?ATRICE PEPERSTRAETE | LAQUE SPRL | Geite (De)

Other related companies as ODETTE DEDEYNE: W.T.C. MEERMAKKER - GENT | ART | B?ATRICE PEPERSTRAETE | LAQUE SPRL | Geite (De)

ODETTE DEDEYNE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ODETTE DEDEYNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04199493408. Het bedrijf ODETTE DEDEYNE bevindt zich op het adres: KEIEMDORPSSTRAAT 110; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in ODETTE DEDEYNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ODETTE DEDEYNE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ODETTE DEDEYNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ODETTE DEDEYNE, openstaande posities, locatie van ODETTE DEDEYNE op de kaart.

ODETTE DEDEYNE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ODETTE DEDEYNE, company assigned to the tax number BE04199493408. The company ODETTE DEDEYNE is located at the address: KEIEMDORPSSTRAAT 110; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in ODETTE DEDEYNE were not found.
The main activity of ODETTE DEDEYNE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ODETTE DEDEYNE is not available. You also can look at reviews of ODETTE DEDEYNE, open positions, location of ODETTE DEDEYNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ODETTE DEDEYNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ODETTE DEDEYNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ODETTE DEDEYNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ODETTE DEDEYNE, employees, financial statistics.