MONDIAL FOODS INTERNAT.

Contactgegevens MONDIAL FOODS INTERNAT.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIAL FOODS INTERNAT.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIAL FOODS INTERNAT.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'ENGHIEN 4BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24105686 (+32-24105686) 24105686 (+32-24105686)

Fax (fax): +32 (13) 478-29-36 +32 (13) 478-29-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIAL FOODS INTERNAT.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIAL FOODS INTERNAT."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIAL FOODS INTERNAT."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIAL FOODS INTERNAT., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIAL FOODS INTERNAT.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIAL FOODS INTERNAT., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIAL FOODS INTERNAT.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIAL FOODS INTERNAT.
Products information MONDIAL FOODS INTERNAT.

BTW identificatienummer (tax): BE04094573974
Ondernemingsnummer: 5830139160
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MONDIAL FOODS INTERNAT. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIAL FOODS INTERNAT.
(Get full report from official database of BE for MONDIAL FOODS INTERNAT.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIAL FOODS INTERNAT.
Addition kinds of activities for MONDIAL FOODS INTERNAT.

20439913. Soja: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Soy: prepared as cereal breakfast food
24510000. Mobiele huizen | Mobile homes
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
38299901. Anamometers | Anamometers
39490101. Tassen, golf | Bags, golf
80110301. Groepsgesondheidsvereniging | Group health association

Werken bij MONDIAL FOODS INTERNAT.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIAL FOODS INTERNAT.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIAL FOODS INTERNAT.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIAL FOODS INTERNAT.. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

    Regio: LANDEGEM

    Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • DOCENT FRANS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS BENELUX

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van MONDIAL FOODS INTERNAT. in sociale netwerken
Look for responds of MONDIAL FOODS INTERNAT. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIAL FOODS INTERNAT.. Laat een reactie achter voor MONDIAL FOODS INTERNAT.. MONDIAL FOODS INTERNAT. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIAL FOODS INTERNAT.. Leave a respond for MONDIAL FOODS INTERNAT.. MONDIAL FOODS INTERNAT. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIAL FOODS INTERNAT. op de google maps. Adres en contacten MONDIAL FOODS INTERNAT.
Location of MONDIAL FOODS INTERNAT. on the google maps. Address and contacts of MONDIAL FOODS INTERNAT.

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIAL FOODS INTERNAT. MONDIAL FOODS INTERNAT.: EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET | IMPRIM. PAPET. FL?MAL | TRANSP.REN? VANDERHASSELT | ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL | ROBERT DEVOLDER

Other related companies as MONDIAL FOODS INTERNAT.: EXCLUSIEF-CAROLINE DESMET | IMPRIM. PAPET. FL?MAL | TRANSP.REN? VANDERHASSELT | ALARME SYLECTRAL E.T.D. SPRL | ROBERT DEVOLDER

MONDIAL FOODS INTERNAT. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIAL FOODS INTERNAT., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04094573974. Het bedrijf MONDIAL FOODS INTERNAT. bevindt zich op het adres: RUE D'ENGHIEN 4BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in MONDIAL FOODS INTERNAT. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONDIAL FOODS INTERNAT. is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIAL FOODS INTERNAT. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIAL FOODS INTERNAT., openstaande posities, locatie van MONDIAL FOODS INTERNAT. op de kaart.

MONDIAL FOODS INTERNAT. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONDIAL FOODS INTERNAT., company assigned to the tax number BE04094573974. The company MONDIAL FOODS INTERNAT. is located at the address: RUE D'ENGHIEN 4BA; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in MONDIAL FOODS INTERNAT. were not found.
The main activity of MONDIAL FOODS INTERNAT. is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIAL FOODS INTERNAT. is not available. You also can look at reviews of MONDIAL FOODS INTERNAT., open positions, location of MONDIAL FOODS INTERNAT. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIAL FOODS INTERNAT., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIAL FOODS INTERNAT., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIAL FOODS INTERNAT., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIAL FOODS INTERNAT., employees, financial statistics.