MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

Contactgegevens MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI DUNANTSTRAAT 57; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89717368 (+32-89717368) 89717368 (+32-89717368)

Fax (fax): +32 (61) 436-36-52 +32 (61) 436-36-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN
Products information MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE03323059082
Ondernemingsnummer: 7571197509
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN
(Get full report from official database of BE for MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN
Addition kinds of activities for MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

228202. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
20130303. Worstbehuizingen, natuurlijk | Sausage casings, natural
32719910. Blokken, beton: stralingsbestendig | Blocks, concrete: radiation-proof
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
50820301. Beton apparatuur | Concrete processing equipment
58129901. Buffet (eetgelegenheden) | Buffet (eating places)
73899908. Kosmetische kits, montage en verpakking | Cosmetic kits, assembling and packaging
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair
76990600. Nautische reparatiediensten | Nautical repair services
92240403. Brandbeveiliging, provincie overheid | Fire protection, county government

Werken bij MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SOWEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio van Mechelen, dit zowel bij jonge gezinnen als oudere en/of hulpbehoevende personen.

  • Jobstudenten horeca (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Bedrijf Deze brasserie gelegen aan de dijk van Nieuwpoort is al 19 jaar stevig op koers en heeft al heel wat zeeën doorvaren! Deze zaak blaast eenvoud, klassiek en traditie uit dankzij haar levend verse producten en volledig gerenoveerd interieur. Daarnaast beschikt deze brasserie over een uitgebreide kaart vol Belgische klassiekers, verse salades, pasta's en gerechten uit de wereldkeuken. Om de mensen een bord kwaliteit voor te kunnen schotelen, vraagt het team nog naar jobstudenten voor de zaal. Je zorgt ervoor dat deze heerlijke gerechten op de juiste tafel belanden, en dat de afgelikte borden tijdig worden afgeruimd. De complimenten krijg je er gratis bij!

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Project Engineer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

  • INSPECTEUR AUTOKEURING HOBOKEN (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID - BTC HOBOKEN

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Hoboken zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • CONSULTANT HR OUTSOURCING - RECRUITER (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Motmans & Partners HR Resources

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsvoorstelling Motmans & Partners, met kantoren in Hasselt, Herentals en Antwerpen, is een sterke dienstverlener op het vlak van Human Resources. Onze ervaren consultants bieden maatwerk op vlak van Werving & Selectie, Talent Management, HR-beleid en loopbaanbegeleiding. Wij blijven groeien en breiden ons aanbod momenteel uit met HR Outsourcing oplossingen. Functie • Vanuit jouw opgebouwde-expertise vul je tijdelijke opdrachten in als Recruiter bij onze klanten (project sourcing). • Je past je vlot aan aan de aard van de opdracht: tijdelijke vervanging, opvangen van een piek in de workload, projectmatige aanpak, crisis-omstandigheden, enz.. Ook qua duurtijd, sector en locatie is er erg veel afwisseling tussen verschillende opdrachten. • Afhankelijk van je ervaring krijg je ruime verantwoordelijkheid in het uitbouwen van je eigen klantenrelaties, waarbij je jezelf als expert op vlak van HR staffing weet te positioneren. • Je getuigt daarbij van expertise, ondernemerschap en commerciële flair en bouwt relaties op lange termijn op. • Je rapporteert aan de partner van Motmans & Partners HR Resources.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Laat een reactie achter voor MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. Leave a respond for MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN. MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN op de google maps. Adres en contacten MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN
Location of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN on the google maps. Address and contacts of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: Saeys M | ALDI | ITALIAN FASHION | INST.ENS.SUP.P?DAGOGIQUE | PASCAL BOUVY

Other related companies as MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN: Saeys M | ALDI | ITALIAN FASHION | INST.ENS.SUP.P?DAGOGIQUE | PASCAL BOUVY

MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03323059082. Het bedrijf MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN bevindt zich op het adres: HENRI DUNANTSTRAAT 57; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 524,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, openstaande posities, locatie van MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN op de kaart.

MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, company assigned to the tax number BE03323059082. The company MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is located at the address: HENRI DUNANTSTRAAT 57; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 524,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN were not found.
The main activity of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN is not available. You also can look at reviews of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, open positions, location of MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-CLAIRE MEEUWISSEN, employees, financial statistics.