MARCELLA ANNAERT

Contactgegevens MARCELLA ANNAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCELLA ANNAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCELLA ANNAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT LI?NARTSTRAAT 11BC; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53774082 (+32-53774082) 53774082 (+32-53774082)

Fax (fax): +32 (10) 689-37-53 +32 (10) 689-37-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCELLA ANNAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCELLA ANNAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCELLA ANNAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCELLA ANNAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCELLA ANNAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCELLA ANNAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCELLA ANNAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCELLA ANNAERT
Products information MARCELLA ANNAERT

BTW identificatienummer (tax): BE01524597167
Ondernemingsnummer: 8457794189
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARCELLA ANNAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCELLA ANNAERT
(Get full report from official database of BE for MARCELLA ANNAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCELLA ANNAERT
Addition kinds of activities for MARCELLA ANNAERT

07829900. Gras- en tuindiensten, nec | Lawn and garden services, nec
22210301. Kantonpannenkoeken | Canton crepes
22310200. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
35569906. Verpakkingsmachines | Packing house machinery
36470102. Opruimingslampen en reflectoren, motorvoertuig | Clearance lamps and reflectors, motor vehicle
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format

Werken bij MARCELLA ANNAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCELLA ANNAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCELLA ANNAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCELLA ANNAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider - productiemedewerker tijdelijk (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Adecco Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de veevoeders zoeken wij een gemotiveerde arbeider voor een tijdelijke opdracht van 2 maand. Als productiemedewerker zal je instaan voor het persen van tarwegluten voor het filiaal in Koolskamp. Jouw takenpakket bestaat uit: Het lossen van bulkvrachtwagens en occaioneel met de heftruk rijden. Laden van vrachtwagens (wegen en bulk laden). Via een computerprogramma de persing sturen. De pers onderhouden (smeren en reinigen). Stalen afnemen van het ingangsproduct, de productiebatch en kwaliteitsanalyse en het uitgangsproduct.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Polyvalente supermarktmedewerker (Albert Heijn Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de verschillende Albert Heijn filialen in Gent zijn we op zoek naar kassamedewerkers en aanvullers. Ben je flexibel, ben je op zoek naar een toffe job in een aangename werkomgeving? Aarzel niet om ons te contacteren!

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van MARCELLA ANNAERT in sociale netwerken
Look for responds of MARCELLA ANNAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCELLA ANNAERT. Laat een reactie achter voor MARCELLA ANNAERT. MARCELLA ANNAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCELLA ANNAERT. Leave a respond for MARCELLA ANNAERT. MARCELLA ANNAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCELLA ANNAERT op de google maps. Adres en contacten MARCELLA ANNAERT
Location of MARCELLA ANNAERT on the google maps. Address and contacts of MARCELLA ANNAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCELLA ANNAERT MARCELLA ANNAERT: MAISON MODESTIE | BUREAU PUIG ET SAND | Van der Jeugt | ROOSEN DRUKKERIJ | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as MARCELLA ANNAERT: MAISON MODESTIE | BUREAU PUIG ET SAND | Van der Jeugt | ROOSEN DRUKKERIJ | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

MARCELLA ANNAERT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCELLA ANNAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01524597167. Het bedrijf MARCELLA ANNAERT bevindt zich op het adres: ALBERT LI?NARTSTRAAT 11BC; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in MARCELLA ANNAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCELLA ANNAERT is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCELLA ANNAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCELLA ANNAERT, openstaande posities, locatie van MARCELLA ANNAERT op de kaart.

MARCELLA ANNAERT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCELLA ANNAERT, company assigned to the tax number BE01524597167. The company MARCELLA ANNAERT is located at the address: ALBERT LI?NARTSTRAAT 11BC; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in MARCELLA ANNAERT were not found.
The main activity of MARCELLA ANNAERT is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCELLA ANNAERT is not available. You also can look at reviews of MARCELLA ANNAERT, open positions, location of MARCELLA ANNAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCELLA ANNAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCELLA ANNAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCELLA ANNAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCELLA ANNAERT, employees, financial statistics.