MAISON CHOISIFIN

Contactgegevens MAISON CHOISIFIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON CHOISIFIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON CHOISIFIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'ATLANTIQUE 128; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE, België

Telefoon (phone): 27708734 (+32-27708734) 27708734 (+32-27708734)

Fax (fax): +32 (61) 337-11-56 +32 (61) 337-11-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON CHOISIFIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON CHOISIFIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON CHOISIFIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON CHOISIFIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON CHOISIFIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON CHOISIFIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON CHOISIFIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON CHOISIFIN
Products information MAISON CHOISIFIN

BTW identificatienummer (tax): BE01043395996
Ondernemingsnummer: 8793975830
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Livraison 脿 Domicile.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON CHOISIFIN
(Get full report from official database of BE for MAISON CHOISIFIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON CHOISIFIN
Addition kinds of activities for MAISON CHOISIFIN

6282. Beleggingsadvies | Investment advice
362999. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
38240303. snelheidsmeters | Speedometers
50640102. Vaatwassers | Dishwashers

Werken bij MAISON CHOISIFIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON CHOISIFIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON CHOISIFIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON CHOISIFIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Poetshulp regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Gemotiveerde Medewerker Eigen Regio (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: PRESENCE EVENTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Bent u een commercieel talent dat wij zoeken ? - Op zoek naar een 2de inkomen naast je huidige job of op zoek naar een fulltime inkomen ? - Ben jij gemotiveerd en wil je er volledig voor gaan ? - Internationaal bedrijf in dienstensector - Je kan diensten voorstellen en promoten, of je kan kiezen een eigen netwerk uit te bouwen en mensen te begeleiden. Beiden kun je ook combineren. - Droom je ervan zelfstandige te zijn in hoofd of bijberoep zonder risicovolle investeringen van een zelfstandige, dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken. - 50 plussers van harte welkom, ook studenten.

Zoek naar antwoorden van MAISON CHOISIFIN in sociale netwerken
Look for responds of MAISON CHOISIFIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON CHOISIFIN. Laat een reactie achter voor MAISON CHOISIFIN. MAISON CHOISIFIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON CHOISIFIN. Leave a respond for MAISON CHOISIFIN. MAISON CHOISIFIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON CHOISIFIN op de google maps. Adres en contacten MAISON CHOISIFIN
Location of MAISON CHOISIFIN on the google maps. Address and contacts of MAISON CHOISIFIN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON CHOISIFIN MAISON CHOISIFIN: MOBISTAR CENTER CONNECTION | Excel Industries Limited | A.A.A.A. Electronic Alarm | FRANK VAN LAEKEN | COIFFURE BERNADETTE

Other related companies as MAISON CHOISIFIN: MOBISTAR CENTER CONNECTION | Excel Industries Limited | A.A.A.A. Electronic Alarm | FRANK VAN LAEKEN | COIFFURE BERNADETTE

MAISON CHOISIFIN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON CHOISIFIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01043395996. Het bedrijf MAISON CHOISIFIN bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'ATLANTIQUE 128; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 154,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Livraison 脿 Domicile..
De hoofdactiviteit van MAISON CHOISIFIN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON CHOISIFIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON CHOISIFIN, openstaande posities, locatie van MAISON CHOISIFIN op de kaart.

MAISON CHOISIFIN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON CHOISIFIN, company assigned to the tax number BE01043395996. The company MAISON CHOISIFIN is located at the address: AVENUE DE L'ATLANTIQUE 128; 1150; SINT-PIETERS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-PIERRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 154,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. List of products are Services: Livraison 脿 Domicile..
The main activity of MAISON CHOISIFIN is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON CHOISIFIN is not available. You also can look at reviews of MAISON CHOISIFIN, open positions, location of MAISON CHOISIFIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON CHOISIFIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON CHOISIFIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON CHOISIFIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON CHOISIFIN, employees, financial statistics.