MOBISTAR CENTER CONNECTION

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MOBISTAR CENTER CONNECTION
Private companiesPersonal Services • MOBISTAR CENTER CONNECTION

Contactgegevens MOBISTAR CENTER CONNECTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOBISTAR CENTER CONNECTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOBISTAR CENTER CONNECTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-LAMBERT 202B; 1200; BRUXELLES-WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27729686 (+32-27729686) 27729686 (+32-27729686)

Fax (fax): +32 (16) 443-25-10 +32 (16) 443-25-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOBISTAR CENTER CONNECTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOBISTAR CENTER CONNECTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOBISTAR CENTER CONNECTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOBISTAR CENTER CONNECTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOBISTAR CENTER CONNECTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOBISTAR CENTER CONNECTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOBISTAR CENTER CONNECTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOBISTAR CENTER CONNECTION
Products information MOBISTAR CENTER CONNECTION

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: Téléphones Mobiles.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications,Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix,Téléphones.. Produits: Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien.. Produits: Répondeurs,Téléphones Mobiles,Matériel de Télécommunications,Accessoires de Téléphonie,Téléphones.

Product categorie (product category): Systèmes de télécommunications. Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOBISTAR CENTER CONNECTION
(Get full report from official database of BE for MOBISTAR CENTER CONNECTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOBISTAR CENTER CONNECTION
Addition kinds of activities for MOBISTAR CENTER CONNECTION

01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
22989900. Cordage en touw, no | Cordage and twine, nec
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
38610200. Fotografische apparatuur en chemicaliën | Photographic processing equipment and chemicals
38610503. Diazotype (whiteprint) reproductie machines en apparatuur | Diazotype (whiteprint) reproduction machines and equipment

Werken bij MOBISTAR CENTER CONNECTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOBISTAR CENTER CONNECTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOBISTAR CENTER CONNECTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOBISTAR CENTER CONNECTION. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Enthousiaste POETSHULP Scherpenheuvel en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis. Leuke acties en jaarlijkse roadshow.. Mooie voordelen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Logistiek Medewerker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de opslag en uitgifte van de vliegtuigonderdelen, het onderhoudsgereedschap en de opslag van ‘dangerous goods'. Instaan voor ontvangst en wegzetten van alle goederen in het magazijn. Inboeken van alle goederen in het systeem, rekening houdend met de geldende procedures (goederen nakijken op beschadigingen, controle van certificaten,…) Opvolgen van aanvragen van collega's (onderdelen uit het magazijn halen en de nodige aanpassingen doorvoeren in het systeem) Aanvragen van airport toegang voor externe leveranciers en deze leveranciers mee begeleiden naar de werkplaats. Uitvoeren van stock controles op regelmatige basis. Je fungeert als back-up van de Shipping Clerck wanneer deze niet aanwezig is voor het klaarmaken van goederen voor transport en het opmaken van vervoersdocumenten (shipping labels, export documenten, enz…) Bevindingen bij ontvangst of uitgaande zending van componenten rapporteren aan de Stores Coördinator.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

Zoek naar antwoorden van MOBISTAR CENTER CONNECTION in sociale netwerken
Look for responds of MOBISTAR CENTER CONNECTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOBISTAR CENTER CONNECTION. Laat een reactie achter voor MOBISTAR CENTER CONNECTION. MOBISTAR CENTER CONNECTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOBISTAR CENTER CONNECTION. Leave a respond for MOBISTAR CENTER CONNECTION. MOBISTAR CENTER CONNECTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOBISTAR CENTER CONNECTION op de google maps. Adres en contacten MOBISTAR CENTER CONNECTION
Location of MOBISTAR CENTER CONNECTION on the google maps. Address and contacts of MOBISTAR CENTER CONNECTION

Andere gerelateerde bedrijven als come MOBISTAR CENTER CONNECTION MOBISTAR CENTER CONNECTION: COIFFURE LILIANE | PHILIPPE RUELLE | TUSSENDOORTJE | FA. AERTS | conseil europ茅en des professions immobili猫res

Other related companies as MOBISTAR CENTER CONNECTION: COIFFURE LILIANE | PHILIPPE RUELLE | TUSSENDOORTJE | FA. AERTS | conseil europ茅en des professions immobili猫res

MOBISTAR CENTER CONNECTION is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOBISTAR CENTER CONNECTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf MOBISTAR CENTER CONNECTION bevindt zich op het adres: RUE SAINT-LAMBERT 202B; 1200; BRUXELLES-WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Systèmes de télécommunications. Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication. Lijst met producten zijn Produits: Téléphones Mobiles.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications,Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix,Téléphones.. Produits: Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien.. Produits: Répondeurs,Téléphones Mobiles,Matériel de Télécommunications,Accessoires de Téléphonie,Téléphones..
De hoofdactiviteit van MOBISTAR CENTER CONNECTION is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOBISTAR CENTER CONNECTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOBISTAR CENTER CONNECTION, openstaande posities, locatie van MOBISTAR CENTER CONNECTION op de kaart.

MOBISTAR CENTER CONNECTION is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOBISTAR CENTER CONNECTION, company assigned to the tax number BE07586303710. The company MOBISTAR CENTER CONNECTION is located at the address: RUE SAINT-LAMBERT 202B; 1200; BRUXELLES-WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Systèmes de télécommunications. Services de télécommunications. Matériel de Télécommunication. List of products are Produits: Téléphones Mobiles.. Produits & Services: Equipement de Télécommunications,Centres d'Appels Téléphoniques à Bas Prix,Téléphones.. Produits: Equipement de Télécommunications,Réseaux Téléphoniques,Téléphones. Services: Service de Réparations,Service d'Entretien.. Produits: Répondeurs,Téléphones Mobiles,Matériel de Télécommunications,Accessoires de Téléphonie,Téléphones..
The main activity of MOBISTAR CENTER CONNECTION is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOBISTAR CENTER CONNECTION is not available. You also can look at reviews of MOBISTAR CENTER CONNECTION, open positions, location of MOBISTAR CENTER CONNECTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOBISTAR CENTER CONNECTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOBISTAR CENTER CONNECTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOBISTAR CENTER CONNECTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOBISTAR CENTER CONNECTION, employees, financial statistics.