KHALIFA ABDESLAN M'FADEL

Contactgegevens KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KHALIFA ABDESLAN M'FADEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE JETTE 103BM; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG, België

Telefoon (phone): 24140867 (+32-24140867) 24140867 (+32-24140867)

Fax (fax): +32 (81) 713-50-40 +32 (81) 713-50-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KHALIFA ABDESLAN M'FADEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KHALIFA ABDESLAN M'FADEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KHALIFA ABDESLAN M'FADEL
Products information KHALIFA ABDESLAN M'FADEL

BTW identificatienummer (tax): BE07381958007
Ondernemingsnummer: 7879364013
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 695,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in KHALIFA ABDESLAN M'FADEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KHALIFA ABDESLAN M'FADEL
(Get full report from official database of BE for KHALIFA ABDESLAN M'FADEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KHALIFA ABDESLAN M'FADEL
Addition kinds of activities for KHALIFA ABDESLAN M'FADEL

279100. zetwerk | Typesetting
363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
62110304. Olie royalties dealers | Oil royalties dealers

Werken bij KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Loodgieter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een bloeiend bedrijf in de bouw, bestaat sinds 2001. Gelegen in de omgeving van Wilrijk met 4 kernactiviteiten. - Totaal projecten van begin tot einde voor zowel bouw als industrie. - Metaal - Electriciteit - HVAC Op de verschillende werven sta je in voor de montage van sanitaire- en verwarmingsinstallaties, dit is zowel bouw als industrie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van sanitaire elementen alsook HVAC en centrale verwarming. Je kan zelfstandig toestellen installeren en afkitten. Je staat in voor de installatie van A tot Z.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • vloerder (MEERDONK)

    Regio: MEERDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Verkoop warenhuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkel regio Izegem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker in een warenhuis. Ben je gemotiveerd? Ben je klantvriendelijk? Heb je een goed voorkomen? Ben je leergierig? Kan je in het weekend werken? Dan is deze job voor jou!

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

Zoek naar antwoorden van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL in sociale netwerken
Look for responds of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Laat een reactie achter voor KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. KHALIFA ABDESLAN M'FADEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. Leave a respond for KHALIFA ABDESLAN M'FADEL. KHALIFA ABDESLAN M'FADEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KHALIFA ABDESLAN M'FADEL op de google maps. Adres en contacten KHALIFA ABDESLAN M'FADEL
Location of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL on the google maps. Address and contacts of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KHALIFA ABDESLAN M'FADEL KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: Machados SPRL | Van Looveren M | Christel | GARAGE PAQUET R. | ETIENNE ROOSE

Other related companies as KHALIFA ABDESLAN M'FADEL: Machados SPRL | Van Looveren M | Christel | GARAGE PAQUET R. | ETIENNE ROOSE

KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07381958007. Het bedrijf KHALIFA ABDESLAN M'FADEL bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE JETTE 103BM; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 695,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in KHALIFA ABDESLAN M'FADEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, openstaande posities, locatie van KHALIFA ABDESLAN M'FADEL op de kaart.

KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, company assigned to the tax number BE07381958007. The company KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is located at the address: CHAUSS?E DE JETTE 103BM; 1081; KOEKELBERG/KOEKELBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 695,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in KHALIFA ABDESLAN M'FADEL were not found.
The main activity of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL is not available. You also can look at reviews of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, open positions, location of KHALIFA ABDESLAN M'FADEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KHALIFA ABDESLAN M'FADEL, employees, financial statistics.