K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

Particuliere bedrijvenLegale diensten • K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS
Private companiesLegal Services • K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

Contactgegevens K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 196; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24112685 (+32-24112685) 24112685 (+32-24112685)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS
Products information K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS
(Get full report from official database of BE for K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS
Addition kinds of activities for K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

07210403. Gewasafdunning (chemische) diensten | Crop thinning (chemical) services
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
22110702. Wasnetten | Laundry nets
36390000. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
61119906. Lening marketing associatie | Student loan marketing association
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • CALCULATOR (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als calculator zijn we op zoek naar iemand die instaat voor kostprijscalculaties voor de afdeling bouw. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Offertes aanvragen bij leveranciers en onderaannemers; De scherpste prijsoffertes opstellen; Regelmatig werven bezoeken zodat je voeling houdt met de uitvoering; Je rapporteert aan het hoofd van de calculatieafdeling.

  • Huishoudhulp in Nevele/ Landegem/ Merendree (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselde job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The project As an experienced .NET developer you will work on an innovative Web application that the customer will roll out.  Within the team you will be responsible for the entire application process.   Profile You already have several years of experience in .NET as an fullstack .NET developer, you are triggered by technologies such as .NET Core, Angular and Docker.  On top of that you have an Agile mindset and thrive OO programming.   Details of the project Start date: ASAP Duration of the project: 6 months (chance of extension) Location: Brussels Region Full time freelance    Are you the interested in this challenge?   Apply via here!    

Zoek naar antwoorden van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS in sociale netwerken
Look for responds of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Laat een reactie achter voor K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. Leave a respond for K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS. K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS op de google maps. Adres en contacten K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS
Location of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS on the google maps. Address and contacts of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS

Andere gerelateerde bedrijven als come K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: St-Antonius | Cassalette E. | EP Ramen en Deuren BVBA | STORESTYLERS | DEROCHE & HELLA COURTAGE

Other related companies as K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS: St-Antonius | Cassalette E. | EP Ramen en Deuren BVBA | STORESTYLERS | DEROCHE & HELLA COURTAGE

K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 196; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, openstaande posities, locatie van K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS op de kaart.

K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, company assigned to the tax number BE01947845458. The company K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 196; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS were not found.
The main activity of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS is not available. You also can look at reviews of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, open positions, location of K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K. SIOZIS/CONSTANTIN SIOZIS, employees, financial statistics.