JOZEF VERDONCK

Contactgegevens JOZEF VERDONCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF VERDONCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF VERDONCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 80; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14810274 (+32-14810274) 14810274 (+32-14810274)

Fax (fax): +32 (15) 149-68-16 +32 (15) 149-68-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF VERDONCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF VERDONCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF VERDONCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF VERDONCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF VERDONCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF VERDONCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF VERDONCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF VERDONCK
Products information JOZEF VERDONCK

BTW identificatienummer (tax): BE09294403076
Ondernemingsnummer: 8731628417
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JOZEF VERDONCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF VERDONCK
(Get full report from official database of BE for JOZEF VERDONCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF VERDONCK
Addition kinds of activities for JOZEF VERDONCK

162905. Industriële fabrieksbouw | Industrial plant construction
203403. Gedroogde en gedehydrateerde groenten | Dried and dehydrated vegetables
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
30699921. Type, rubber | Type, rubber
32219902. Carboys, glas | Carboys, glass
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij JOZEF VERDONCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF VERDONCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF VERDONCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF VERDONCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Zandstraler (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als zandstraler in een firma.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • INDUSTRIAL ELECTRICIAN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actemium

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een technisch uitdagende en variërende job in een industriële omgeving? Je bent veiligheidsbewust en een échte teamplayer? Dan is deze job iets voor jou! Met veiligheid als prioriteit, zorg jij als Industrial Electrician bij onze klanten voor de installatie, het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties met oog voor kwaliteit.  Functiebeschrijving: Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en in werking stellen van elektrische installaties. Je monteert de nodige kabelbanen, conduct en ondersteuningen. Je trekt kabels van verschillende secties. Je sluit verschillende types van kabels aan. Je installeert en sluit de elektriciteitskasten en verdeeldozen aan. Je voert de nodige testen op elektrische kringen uit. Je rapporteertaan de voorman. Je profiel: Je bent in het bezit van een A2 of A3 Elektriciteit. Ervaring in de industrie is een pluspunt, maar geen vereiste! Je heeft een zeer goede kennis Nederlands. Je bent in het bezit van een VCA-attest en eigen vervoer. Je bent veiligheidsbewust en beschikt over voldoende verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gemotiveerd en flexibel. Wat bieden wij? Bij Actemium - merk van VINCI Energies - aan de slag gaan, dat betekent kiezen voor een innovatieve omgeving, met gepassioneerde collega’s. We geven je zowel de omkadering (training en coaching) als de opportuniteiten nodig om je loopbaan een échte impuls te geven. Je komt terecht in een bedrijf waar veiligheid en collegialiteit voorop staan, en waar tegelijk ruimte wordt gegeven om je eigen ding te doen. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, met een compleet en competitief verloningspakket en een interessanteverlofregeling. We organiseren ook tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten. We werven aan op basis van competenties ongeacht geslacht, leeftijd, origine of fysieke beperking. Interesse? Solliciteer online of stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] Neem gerust ook een kijkje op onze website www.vinci-energies.be  of op onze Facebook pagina, en ervaar 'the VINCI Energies way of life’!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van JOZEF VERDONCK in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF VERDONCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF VERDONCK. Laat een reactie achter voor JOZEF VERDONCK. JOZEF VERDONCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF VERDONCK. Leave a respond for JOZEF VERDONCK. JOZEF VERDONCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF VERDONCK op de google maps. Adres en contacten JOZEF VERDONCK
Location of JOZEF VERDONCK on the google maps. Address and contacts of JOZEF VERDONCK

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF VERDONCK JOZEF VERDONCK: MIRANDA COM VA | Brands A | PAUL DE SCHAMPHELEER | SIMONS FRANS & ZN | JOELLE WILLEMS

Other related companies as JOZEF VERDONCK: MIRANDA COM VA | Brands A | PAUL DE SCHAMPHELEER | SIMONS FRANS & ZN | JOELLE WILLEMS

JOZEF VERDONCK is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF VERDONCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09294403076. Het bedrijf JOZEF VERDONCK bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 80; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in JOZEF VERDONCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOZEF VERDONCK is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF VERDONCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF VERDONCK, openstaande posities, locatie van JOZEF VERDONCK op de kaart.

JOZEF VERDONCK is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF VERDONCK, company assigned to the tax number BE09294403076. The company JOZEF VERDONCK is located at the address: VAARTSTRAAT 80; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in JOZEF VERDONCK were not found.
The main activity of JOZEF VERDONCK is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF VERDONCK is not available. You also can look at reviews of JOZEF VERDONCK, open positions, location of JOZEF VERDONCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF VERDONCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF VERDONCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF VERDONCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF VERDONCK, employees, financial statistics.