JEAN-CLAUDE DEVRESSE

Contactgegevens JEAN-CLAUDE DEVRESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-CLAUDE DEVRESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-CLAUDE DEVRESSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MONT 13; 5640; METTET, België

Telefoon (phone): 71728165 (+32-71728165) 71728165 (+32-71728165)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-CLAUDE DEVRESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-CLAUDE DEVRESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-CLAUDE DEVRESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-CLAUDE DEVRESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-CLAUDE DEVRESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-CLAUDE DEVRESSE
Products information JEAN-CLAUDE DEVRESSE

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN-CLAUDE DEVRESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-CLAUDE DEVRESSE
(Get full report from official database of BE for JEAN-CLAUDE DEVRESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-CLAUDE DEVRESSE
Addition kinds of activities for JEAN-CLAUDE DEVRESSE

174199. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
738914. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
33579901. Vliegtuig draad en kabel, nonferrous | Aircraft wire and cable, nonferrous
83229902. Vluchtelingendienst | Refugee service

Werken bij JEAN-CLAUDE DEVRESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-CLAUDE DEVRESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van JEAN-CLAUDE DEVRESSE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-CLAUDE DEVRESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Laat een reactie achter voor JEAN-CLAUDE DEVRESSE. JEAN-CLAUDE DEVRESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-CLAUDE DEVRESSE. Leave a respond for JEAN-CLAUDE DEVRESSE. JEAN-CLAUDE DEVRESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-CLAUDE DEVRESSE op de google maps. Adres en contacten JEAN-CLAUDE DEVRESSE
Location of JEAN-CLAUDE DEVRESSE on the google maps. Address and contacts of JEAN-CLAUDE DEVRESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-CLAUDE DEVRESSE JEAN-CLAUDE DEVRESSE: AMOUR NOEL | TAPIS PERSAN | LE VIN AUTRICHIEN | LEYDEN G. CBTIP/BKVTF | FE. KIRSTIE

Other related companies as JEAN-CLAUDE DEVRESSE: AMOUR NOEL | TAPIS PERSAN | LE VIN AUTRICHIEN | LEYDEN G. CBTIP/BKVTF | FE. KIRSTIE

JEAN-CLAUDE DEVRESSE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-CLAUDE DEVRESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf JEAN-CLAUDE DEVRESSE bevindt zich op het adres: RUE DU MONT 13; 5640; METTET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in JEAN-CLAUDE DEVRESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-CLAUDE DEVRESSE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-CLAUDE DEVRESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-CLAUDE DEVRESSE, openstaande posities, locatie van JEAN-CLAUDE DEVRESSE op de kaart.

JEAN-CLAUDE DEVRESSE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-CLAUDE DEVRESSE, company assigned to the tax number BE01458404541. The company JEAN-CLAUDE DEVRESSE is located at the address: RUE DU MONT 13; 5640; METTET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in JEAN-CLAUDE DEVRESSE were not found.
The main activity of JEAN-CLAUDE DEVRESSE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-CLAUDE DEVRESSE is not available. You also can look at reviews of JEAN-CLAUDE DEVRESSE, open positions, location of JEAN-CLAUDE DEVRESSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-CLAUDE DEVRESSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-CLAUDE DEVRESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-CLAUDE DEVRESSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-CLAUDE DEVRESSE, employees, financial statistics.