HUIS SEYNAEVE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HUIS SEYNAEVE
Private companiesTobacco Products • HUIS SEYNAEVE

Contactgegevens HUIS SEYNAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS SEYNAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS SEYNAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOORSEELSESTRAAT 9; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56370377 (+32-56370377) 56370377 (+32-56370377)

Fax (fax): +32 (15) 133-97-32 +32 (15) 133-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS SEYNAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS SEYNAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS SEYNAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS SEYNAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS SEYNAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS SEYNAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS SEYNAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS SEYNAEVE
Products information HUIS SEYNAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE07271545410
Ondernemingsnummer: 5305816650
Hoofdstad (capital): 830,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in HUIS SEYNAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS SEYNAEVE
(Get full report from official database of BE for HUIS SEYNAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS SEYNAEVE
Addition kinds of activities for HUIS SEYNAEVE

366901. Noodalarms | Emergency alarms
17990611. Apparaat installatie | Appliance installation
29990202. Wassen, aardolie: niet geproduceerd in petroleumraffinaderijen | Waxes, petroleum: not produced in petroleum refineries
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
35590100. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
59440000. Sieradenwinkels | Jewelry stores

Werken bij HUIS SEYNAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS SEYNAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS SEYNAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS SEYNAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Kwaliteitscontroleur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Neerpelt zijn wij op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je staat in voor het controleren van medische materialen. Dit doe je aan de hand van een loep. Verder houd je alles bij in de logboeken en koppel je alles terug naar de medewerkers.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • ZAALMEDEWERKER (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BRASSERIE HOF VAN RANST

    Type: Vaste Job

    Op onze kaart staan verse vlees- en visgerechten, pasta's,.... en wisselende seizoensgerechten. In onze feestzaal kan men terecht voor seminaries, koffietafels,... Wij zoeken een collega die instaat voor het opdienen van de gerechten en het serveren van drank.

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van HUIS SEYNAEVE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS SEYNAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS SEYNAEVE. Laat een reactie achter voor HUIS SEYNAEVE. HUIS SEYNAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS SEYNAEVE. Leave a respond for HUIS SEYNAEVE. HUIS SEYNAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS SEYNAEVE op de google maps. Adres en contacten HUIS SEYNAEVE
Location of HUIS SEYNAEVE on the google maps. Address and contacts of HUIS SEYNAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS SEYNAEVE HUIS SEYNAEVE: GEERTS | HUIS TERATEX | OLYMPO-PHARMA BVBA | PETER VANDER EECKT | DHoeraene Philippe

Other related companies as HUIS SEYNAEVE: GEERTS | HUIS TERATEX | OLYMPO-PHARMA BVBA | PETER VANDER EECKT | DHoeraene Philippe

HUIS SEYNAEVE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS SEYNAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07271545410. Het bedrijf HUIS SEYNAEVE bevindt zich op het adres: MOORSEELSESTRAAT 9; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 830,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 641,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in HUIS SEYNAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS SEYNAEVE is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS SEYNAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS SEYNAEVE, openstaande posities, locatie van HUIS SEYNAEVE op de kaart.

HUIS SEYNAEVE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS SEYNAEVE, company assigned to the tax number BE07271545410. The company HUIS SEYNAEVE is located at the address: MOORSEELSESTRAAT 9; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 830,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 641,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in HUIS SEYNAEVE were not found.
The main activity of HUIS SEYNAEVE is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS SEYNAEVE is not available. You also can look at reviews of HUIS SEYNAEVE, open positions, location of HUIS SEYNAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS SEYNAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS SEYNAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS SEYNAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS SEYNAEVE, employees, financial statistics.