FLELIA ASSET NV

Contactgegevens FLELIA ASSET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELIA ASSET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELIA ASSET NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizerslaan 20 1000 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-43-08-26 32-22-43-08-26

Fax (fax): 32-23-59-15-80 32-23-59-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELIA ASSET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELIA ASSET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELIA ASSET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELIA ASSET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELIA ASSET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELIA ASSET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELIA ASSET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELIA ASSET NV
Products information FLELIA ASSET NV

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLELIA ASSET NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hydroelectric power stations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELIA ASSET NV
(Get full report from official database of BE for FLELIA ASSET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELIA ASSET NV
Addition kinds of activities for FLELIA ASSET NV

3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
20150102. Kip, verwerkt: ingeblikt | Chicken, processed: canned
22610209. Waterafstotend afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Water repellency finishing of cotton broadwoven fabrics
28999906. Chemisch katoen (verwerkt katoenen linters) | Chemical cotton (processed cotton linters)
50630207. Zekeringen en accessoires | Fuses and accessories

Werken bij FLELIA ASSET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELIA ASSET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELIA ASSET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELIA ASSET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Ploegbaas Bekister (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf uit Balen zijn wij op zoek naar een ploegbaas bekister. Heb jij ervaring als bekister? Zin in een nieuw avontuur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als ploegbaas zal bestaan uit: Het aansturen van een klein team bekisters Het maken van bekistingen Plaatsen van wanden en kolommen Herstellen en storten van beton

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Poetshulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student with good knowledge of the Serbian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Serbian language. The job requires to do data quality checks in Serbian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van FLELIA ASSET NV in sociale netwerken
Look for responds of FLELIA ASSET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELIA ASSET NV. Laat een reactie achter voor FLELIA ASSET NV. FLELIA ASSET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELIA ASSET NV. Leave a respond for FLELIA ASSET NV. FLELIA ASSET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELIA ASSET NV op de google maps. Adres en contacten FLELIA ASSET NV
Location of FLELIA ASSET NV on the google maps. Address and contacts of FLELIA ASSET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELIA ASSET NV FLELIA ASSET NV: DEMAPRINT | PATRICK HUYSENTRUYT | WACKENS DIRK BVBA | SAF Recyclage | LEMMENS

Other related companies as FLELIA ASSET NV: DEMAPRINT | PATRICK HUYSENTRUYT | WACKENS DIRK BVBA | SAF Recyclage | LEMMENS

FLELIA ASSET NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELIA ASSET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf FLELIA ASSET NV bevindt zich op het adres: Keizerslaan 20 1000 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hydroelectric power stations. Producten gemaakt in FLELIA ASSET NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELIA ASSET NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELIA ASSET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELIA ASSET NV, openstaande posities, locatie van FLELIA ASSET NV op de kaart.

FLELIA ASSET NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLELIA ASSET NV, company assigned to the tax number BE04015472412. The company FLELIA ASSET NV is located at the address: Keizerslaan 20 1000 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hydroelectric power stations. Products created in FLELIA ASSET NV were not found.
The main activity of FLELIA ASSET NV is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELIA ASSET NV is not available. You also can look at reviews of FLELIA ASSET NV, open positions, location of FLELIA ASSET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELIA ASSET NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELIA ASSET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELIA ASSET NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELIA ASSET NV, employees, financial statistics.