HILDA MULLENS

Contactgegevens HILDA MULLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDA MULLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDA MULLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BIESTSTRAAT 104; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11536008 (+32-11536008) 11536008 (+32-11536008)

Fax (fax): +32 (3) 435-66-85 +32 (3) 435-66-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDA MULLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDA MULLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDA MULLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDA MULLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDA MULLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDA MULLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDA MULLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDA MULLENS
Products information HILDA MULLENS

BTW identificatienummer (tax): BE01860504150
Ondernemingsnummer: 9548461914
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HILDA MULLENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDA MULLENS
(Get full report from official database of BE for HILDA MULLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDA MULLENS
Addition kinds of activities for HILDA MULLENS

3589. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
594502. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
07839901. Arborist diensten | Arborist services
20999915. Aardappelen, geschild voor de handel | Potatoes, peeled for the trade
24419900. Nagelde houten dozen en schudden, nec | Nailed wood boxes and shook, nec
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
38250309. Galvanometers | Galvanometers
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)

Werken bij HILDA MULLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDA MULLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDA MULLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDA MULLENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER CE (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MALLANTS

    Type: Vaste Job

    Ons bedrijf levert beton en bouwmaterialen bij de bouw van woningen, appartementen en grote projecten. Voor het besturen van een vrachtwagen met autolaadkraan zoeken we een chauffeur CE.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van HILDA MULLENS in sociale netwerken
Look for responds of HILDA MULLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDA MULLENS. Laat een reactie achter voor HILDA MULLENS. HILDA MULLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDA MULLENS. Leave a respond for HILDA MULLENS. HILDA MULLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDA MULLENS op de google maps. Adres en contacten HILDA MULLENS
Location of HILDA MULLENS on the google maps. Address and contacts of HILDA MULLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDA MULLENS HILDA MULLENS: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ROGER CABANIER | Degroote Louis | LE MINO | TULAMA

Other related companies as HILDA MULLENS: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | ROGER CABANIER | Degroote Louis | LE MINO | TULAMA

HILDA MULLENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDA MULLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01860504150. Het bedrijf HILDA MULLENS bevindt zich op het adres: BIESTSTRAAT 104; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in HILDA MULLENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HILDA MULLENS is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDA MULLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDA MULLENS, openstaande posities, locatie van HILDA MULLENS op de kaart.

HILDA MULLENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDA MULLENS, company assigned to the tax number BE01860504150. The company HILDA MULLENS is located at the address: BIESTSTRAAT 104; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in HILDA MULLENS were not found.
The main activity of HILDA MULLENS is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDA MULLENS is not available. You also can look at reviews of HILDA MULLENS, open positions, location of HILDA MULLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDA MULLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDA MULLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDA MULLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDA MULLENS, employees, financial statistics.