STAEDTLER BENELUX NV/SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • STAEDTLER BENELUX NV/SA
Private companiesMiscellaneous Retail • STAEDTLER BENELUX NV/SA

Contactgegevens STAEDTLER BENELUX NV/SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STAEDTLER BENELUX NV/SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

STAEDTLER BENELUX NV/SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2880-Bornem, België

Telefoon (phone): 03-890.61.70 (+32-03-890.61.70) 03-890.61.70 (+32-03-890.61.70)

Fax (fax): 03-890.61.72 (+32-03-890.61.72) 03-890.61.72 (+32-03-890.61.72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STAEDTLER BENELUX NV/SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STAEDTLER BENELUX NV/SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STAEDTLER BENELUX NV/SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STAEDTLER BENELUX NV/SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STAEDTLER BENELUX NV/SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STAEDTLER BENELUX NV/SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STAEDTLER BENELUX NV/SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STAEDTLER BENELUX NV/SA
Products information STAEDTLER BENELUX NV/SA

BTW identificatienummer (tax): BE02145874023
Ondernemingsnummer: 7222381591
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 733,000 EUR
Werknemers (employees): 11
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in STAEDTLER BENELUX NV/SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STAEDTLER BENELUX NV/SA
(Get full report from official database of BE for STAEDTLER BENELUX NV/SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor STAEDTLER BENELUX NV/SA
Addition kinds of activities for STAEDTLER BENELUX NV/SA

22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
23920302. Dekens: gemaakt van aangekochte materialen | Blankets: made from purchased materials
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
36990304. Automotive rij simulators (trainingshulpmiddelen), elektronisch | Automotive driving simulators (training aids), electronic
36999905. Warmte-emissies bediening apparaat | Heat emission operating apparatus
70110101. Motel, franchise | Motel, franchised

Werken bij STAEDTLER BENELUX NV/SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STAEDTLER BENELUX NV/SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STAEDTLER BENELUX NV/SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STAEDTLER BENELUX NV/SA. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • HR SUPPORT (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Farmaceutische sector * Vilvoorde * Nederlands, Frans, Engels Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een HR support. Dit internationaal bedrijf is actief in de farmaceutische sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team tijdelijk te versterken voor 8 maanden. Als HR support zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket. Je zal de HR-afdeling administratief ondersteunen door meetings te plannen, facturen aan te maken, de HR database up to date houden en nog andere diverse taken verrichten. Daarnaast bel je kandidaten op om een afspraak in te plannen voor een gesprek. Je zal ook functieomschrijvingen opmaken, online posten, volledig beheren en opvolgen. Bovendien zal je helpen bij de verwelkoming van de nieuwe werknemers.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENT Kelner Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van STAEDTLER BENELUX NV/SA in sociale netwerken
Look for responds of STAEDTLER BENELUX NV/SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor STAEDTLER BENELUX NV/SA. Laat een reactie achter voor STAEDTLER BENELUX NV/SA. STAEDTLER BENELUX NV/SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STAEDTLER BENELUX NV/SA. Leave a respond for STAEDTLER BENELUX NV/SA. STAEDTLER BENELUX NV/SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STAEDTLER BENELUX NV/SA op de google maps. Adres en contacten STAEDTLER BENELUX NV/SA
Location of STAEDTLER BENELUX NV/SA on the google maps. Address and contacts of STAEDTLER BENELUX NV/SA

Andere gerelateerde bedrijven als come STAEDTLER BENELUX NV/SA STAEDTLER BENELUX NV/SA: ALTHEA BEAUTY CENTER | ANDRE VOSTES | SOETE C | VANDEVENNE | Martine

Other related companies as STAEDTLER BENELUX NV/SA: ALTHEA BEAUTY CENTER | ANDRE VOSTES | SOETE C | VANDEVENNE | Martine

STAEDTLER BENELUX NV/SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STAEDTLER BENELUX NV/SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02145874023. Het bedrijf STAEDTLER BENELUX NV/SA bevindt zich op het adres: 2880-Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 733,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in STAEDTLER BENELUX NV/SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STAEDTLER BENELUX NV/SA is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STAEDTLER BENELUX NV/SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STAEDTLER BENELUX NV/SA, openstaande posities, locatie van STAEDTLER BENELUX NV/SA op de kaart.

STAEDTLER BENELUX NV/SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is STAEDTLER BENELUX NV/SA, company assigned to the tax number BE02145874023. The company STAEDTLER BENELUX NV/SA is located at the address: 2880-Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 733,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in STAEDTLER BENELUX NV/SA were not found.
The main activity of STAEDTLER BENELUX NV/SA is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of STAEDTLER BENELUX NV/SA is not available. You also can look at reviews of STAEDTLER BENELUX NV/SA, open positions, location of STAEDTLER BENELUX NV/SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STAEDTLER BENELUX NV/SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STAEDTLER BENELUX NV/SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STAEDTLER BENELUX NV/SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STAEDTLER BENELUX NV/SA, employees, financial statistics.