FRANCINE BEYENS

Contactgegevens FRANCINE BEYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCINE BEYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCINE BEYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSE HEERWEG 39; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56601916 (+32-56601916) 56601916 (+32-56601916)

Fax (fax): +32 (12) 497-42-87 +32 (12) 497-42-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCINE BEYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCINE BEYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCINE BEYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCINE BEYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCINE BEYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCINE BEYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCINE BEYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCINE BEYENS
Products information FRANCINE BEYENS

BTW identificatienummer (tax): BE05311859130
Ondernemingsnummer: 1650939941
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCINE BEYENS
(Get full report from official database of BE for FRANCINE BEYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCINE BEYENS
Addition kinds of activities for FRANCINE BEYENS

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
399911. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy
07219902. Plantendiensten | Planting services
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
35490301. Snijlijnen | Cutting-up lines
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
38419903. Zuurstoftenten | Oxygen tents
75190104. Recreatieve busverhuur | Recreational bus leasing
80990201. Health screening service | Health screening service

Werken bij FRANCINE BEYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCINE BEYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCINE BEYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCINE BEYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Insteller Plooibank. (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Insteller Plooibank (M/V): krijg je een plan en plooi je de stukken op maat sta je ook in voor werken op de ponsmachine en lasersnijmachine zorg je voor een ordelijke werkpost hou je rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf rapporteer je aan de ploegverantwoordelijke

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Verkoper/Verkoopster Mortsel (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ECM

    Type: Vaste Job

    Voor onze Munt winkel te Mortsel zijn wij op zoek naar een modebewuste, enthousiaste, flexibele en gedreven verkoper of verkoopster die dankzij zijn/haar inzet en verkooptalent een goed contact met klanten weet op te bouwen. Jou prioriteit is streven naar een goed verkoopcijfer en ervoor zorgen dat de klant met een goed gevoel naar buiten wandelt en terugkomt om beroep te doen op jou mode en stijladvies. Klantvriendelijkheid primeert. Je gaat steeds met alle vragen en klachten om met een glimlach en stelt de klant altijd centraal.Je bent modebewust, volgt de trends op de voet en je hebt aanleg voor kleurencombinaties. Je werkt graag in team en met jouw enthousiasme inspireer je zowel collega's als klanten. Weekendwerk is geen probleem voor jou en je kan je vinden in een afwisselende job waarbij je bereid bent bij te springen waar nodig.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van FRANCINE BEYENS in sociale netwerken
Look for responds of FRANCINE BEYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCINE BEYENS. Laat een reactie achter voor FRANCINE BEYENS. FRANCINE BEYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCINE BEYENS. Leave a respond for FRANCINE BEYENS. FRANCINE BEYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCINE BEYENS op de google maps. Adres en contacten FRANCINE BEYENS
Location of FRANCINE BEYENS on the google maps. Address and contacts of FRANCINE BEYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCINE BEYENS FRANCINE BEYENS: IMMOBOSS | Dutron Guy | Mathieu B | Rooijmans C - Thys S | Pharmaceutical Consulting de Roij T

Other related companies as FRANCINE BEYENS: IMMOBOSS | Dutron Guy | Mathieu B | Rooijmans C - Thys S | Pharmaceutical Consulting de Roij T

FRANCINE BEYENS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCINE BEYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05311859130. Het bedrijf FRANCINE BEYENS bevindt zich op het adres: GENTSE HEERWEG 39; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van FRANCINE BEYENS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCINE BEYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCINE BEYENS, openstaande posities, locatie van FRANCINE BEYENS op de kaart.

FRANCINE BEYENS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCINE BEYENS, company assigned to the tax number BE05311859130. The company FRANCINE BEYENS is located at the address: GENTSE HEERWEG 39; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of FRANCINE BEYENS is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCINE BEYENS is not available. You also can look at reviews of FRANCINE BEYENS, open positions, location of FRANCINE BEYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCINE BEYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCINE BEYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCINE BEYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCINE BEYENS, employees, financial statistics.