FERRUCCIO BOSETTI

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • FERRUCCIO BOSETTI
Private companiesOil and Gas Extraction • FERRUCCIO BOSETTI

Contactgegevens FERRUCCIO BOSETTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERRUCCIO BOSETTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

FERRUCCIO BOSETTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OMLOOPLAAN 5; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89382517 (+32-89382517) 89382517 (+32-89382517)

Fax (fax): +32 (57) 525-99-23 +32 (57) 525-99-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERRUCCIO BOSETTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERRUCCIO BOSETTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERRUCCIO BOSETTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERRUCCIO BOSETTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERRUCCIO BOSETTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERRUCCIO BOSETTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERRUCCIO BOSETTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERRUCCIO BOSETTI
Products information FERRUCCIO BOSETTI

BTW identificatienummer (tax): BE04994079589
Ondernemingsnummer: 3938018798
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FERRUCCIO BOSETTI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERRUCCIO BOSETTI
(Get full report from official database of BE for FERRUCCIO BOSETTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor FERRUCCIO BOSETTI
Addition kinds of activities for FERRUCCIO BOSETTI

322905. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
36990104. cyclotrons | Cyclotrons
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij FERRUCCIO BOSETTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERRUCCIO BOSETTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERRUCCIO BOSETTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERRUCCIO BOSETTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Jobstudent verkoop kleding voor weekends en vakanties (m/v) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Blankenberge zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) die gedurende de weekends en vakantieperiodes wil werken als verkoopsmedewerker binnen de klediij. - U houdt de winkel draaiend en volledig in orde - U plooit de kleren netjes op en onderhoudt de winkel - Het ontvangen van klanten, bedienen en advies geven aan klanten

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FERRUCCIO BOSETTI in sociale netwerken
Look for responds of FERRUCCIO BOSETTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERRUCCIO BOSETTI. Laat een reactie achter voor FERRUCCIO BOSETTI. FERRUCCIO BOSETTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERRUCCIO BOSETTI. Leave a respond for FERRUCCIO BOSETTI. FERRUCCIO BOSETTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERRUCCIO BOSETTI op de google maps. Adres en contacten FERRUCCIO BOSETTI
Location of FERRUCCIO BOSETTI on the google maps. Address and contacts of FERRUCCIO BOSETTI

Andere gerelateerde bedrijven als come FERRUCCIO BOSETTI FERRUCCIO BOSETTI: BUYLE FRANS BVBA | PETRUS SMEETS | NUTRI-TOP | Dawson Media Direct | CONCORDIA CORPORATION

Other related companies as FERRUCCIO BOSETTI: BUYLE FRANS BVBA | PETRUS SMEETS | NUTRI-TOP | Dawson Media Direct | CONCORDIA CORPORATION

FERRUCCIO BOSETTI is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERRUCCIO BOSETTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994079589. Het bedrijf FERRUCCIO BOSETTI bevindt zich op het adres: OMLOOPLAAN 5; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in FERRUCCIO BOSETTI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FERRUCCIO BOSETTI is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERRUCCIO BOSETTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERRUCCIO BOSETTI, openstaande posities, locatie van FERRUCCIO BOSETTI op de kaart.

FERRUCCIO BOSETTI is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERRUCCIO BOSETTI, company assigned to the tax number BE04994079589. The company FERRUCCIO BOSETTI is located at the address: OMLOOPLAAN 5; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in FERRUCCIO BOSETTI were not found.
The main activity of FERRUCCIO BOSETTI is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FERRUCCIO BOSETTI is not available. You also can look at reviews of FERRUCCIO BOSETTI, open positions, location of FERRUCCIO BOSETTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERRUCCIO BOSETTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERRUCCIO BOSETTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERRUCCIO BOSETTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERRUCCIO BOSETTI, employees, financial statistics.