Woutim Schildersbedrijf NV

Contactgegevens Woutim Schildersbedrijf NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Woutim Schildersbedrijf NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Woutim Schildersbedrijf NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 7 3990 Peer, België

Telefoon (phone): +32 (59) 588-63-55 +32 (59) 588-63-55

Fax (fax): +32 (16) 463-76-70 +32 (16) 463-76-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Woutim Schildersbedrijf NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Woutim Schildersbedrijf NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Woutim Schildersbedrijf NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Woutim Schildersbedrijf NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Woutim Schildersbedrijf NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Woutim Schildersbedrijf NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Woutim Schildersbedrijf NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Woutim Schildersbedrijf NV
Products information Woutim Schildersbedrijf NV

BTW identificatienummer (tax): BE03680938720
Ondernemingsnummer: 9756103515
Hoofdstad (capital): 921,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Woutim Schildersbedrijf NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Woutim Schildersbedrijf NV
(Get full report from official database of BE for Woutim Schildersbedrijf NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Woutim Schildersbedrijf NV
Addition kinds of activities for Woutim Schildersbedrijf NV

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
01190202. Milo boerderij | Milo farm
30520302. V-riemen, rubber | V-belts, rubber
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
59459901. Kite winkels | Kite stores
82229903. Technisch Instituut | Technical institute

Werken bij Woutim Schildersbedrijf NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Woutim Schildersbedrijf NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Woutim Schildersbedrijf NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Woutim Schildersbedrijf NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige psychiatrie regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij dit project ga je aan de slag in een psychiatrisch ziekenhuis. Gezien de zeer uiteenlopende pathologieën, is het ziekenhuis verdeeld onder verschillende afdelingen. Elke dienst wordt geleid door een afdelingsspychiater en een afdelingscoördinator. Op grotere diensten zijn er ook adjunct-coördinatoren die de coördinator bijstaan. Patiënten staan er niet (meer) alleen voor. Ze zijn omringd door deskundige en gespecialiseerde hulpverleners. Met het leidmotief “patiëntenzorg: gedeelde zorg”, wenst het centrum ook het belang van een goede samenwerking met de omgeving van de patiënt, met verwijzers en met andere hulpverleners te onderstrepen. Door kwaliteitsvolle begeleiding en behandeling aan te bieden kunnen de medewerkers – samen met de patiënt – erin slagen om het leven wat meer perspectief te geven, in eerste instantie voor de patiënt zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student grootwarenhuis Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student? En wil je graag iets bij verdienen tijdens de weekends? Heb je interesse om te werken in een supermarkt in Tervuren? Lees dan zeker verder! Voor onze klant gelegen in Tervuren zijn wij op zoek naar 2 studenten om te werken tijdens het weekend, zaterdag en/of zondag. Je takenpakket zal bestaan uit kassawerk en aanvullen van rekken.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • Sales assistant met passie voor marketing (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons in de regio van Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een sales assistant met passie voor marketing.  Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor volgende taken:  Opmaken van offertes, ondersteuning van de vertegenwoordigers Nieuwe klantenrelaties uitbouwen en nieuwe opportuniteiten zoeken  De marketing verder uitwerken op vlak van social media, de branding verder uitbouwen..  

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van Woutim Schildersbedrijf NV in sociale netwerken
Look for responds of Woutim Schildersbedrijf NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Woutim Schildersbedrijf NV. Laat een reactie achter voor Woutim Schildersbedrijf NV. Woutim Schildersbedrijf NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Woutim Schildersbedrijf NV. Leave a respond for Woutim Schildersbedrijf NV. Woutim Schildersbedrijf NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Woutim Schildersbedrijf NV op de google maps. Adres en contacten Woutim Schildersbedrijf NV
Location of Woutim Schildersbedrijf NV on the google maps. Address and contacts of Woutim Schildersbedrijf NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Woutim Schildersbedrijf NV Woutim Schildersbedrijf NV: FRANCOIS ROSIERS | STUDIO E.R.G. | Palaga Indi-Deco | PATRICK VIERSTRAETE | KOEN VANDEWALLE

Other related companies as Woutim Schildersbedrijf NV: FRANCOIS ROSIERS | STUDIO E.R.G. | Palaga Indi-Deco | PATRICK VIERSTRAETE | KOEN VANDEWALLE

Woutim Schildersbedrijf NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Woutim Schildersbedrijf NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03680938720. Het bedrijf Woutim Schildersbedrijf NV bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 7 3990 Peer. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 921,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 121,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Woutim Schildersbedrijf NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Woutim Schildersbedrijf NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Woutim Schildersbedrijf NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Woutim Schildersbedrijf NV, openstaande posities, locatie van Woutim Schildersbedrijf NV op de kaart.

Woutim Schildersbedrijf NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Woutim Schildersbedrijf NV, company assigned to the tax number BE03680938720. The company Woutim Schildersbedrijf NV is located at the address: Nijverheidsstraat 7 3990 Peer. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 921,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 121,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Painting contractors. Products created in Woutim Schildersbedrijf NV were not found.
The main activity of Woutim Schildersbedrijf NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Woutim Schildersbedrijf NV is not available. You also can look at reviews of Woutim Schildersbedrijf NV, open positions, location of Woutim Schildersbedrijf NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Woutim Schildersbedrijf NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Woutim Schildersbedrijf NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Woutim Schildersbedrijf NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Woutim Schildersbedrijf NV, employees, financial statistics.