DEDRIE-GELDHOF

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DEDRIE-GELDHOF
Private companiesTobacco Products • DEDRIE-GELDHOF

Contactgegevens DEDRIE-GELDHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEDRIE-GELDHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEDRIE-GELDHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SMISSESTRAAT 52; 8880; LEDEGEM, België

Telefoon (phone): 56503688 (+32-56503688) 56503688 (+32-56503688)

Fax (fax): +32 (3) 667-48-87 +32 (3) 667-48-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEDRIE-GELDHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEDRIE-GELDHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEDRIE-GELDHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEDRIE-GELDHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEDRIE-GELDHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEDRIE-GELDHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEDRIE-GELDHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEDRIE-GELDHOF
Products information DEDRIE-GELDHOF

BTW identificatienummer (tax): BE09583892822
Ondernemingsnummer: 2673217773
Hoofdstad (capital): 254,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 316,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DEDRIE-GELDHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEDRIE-GELDHOF
(Get full report from official database of BE for DEDRIE-GELDHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEDRIE-GELDHOF
Addition kinds of activities for DEDRIE-GELDHOF

108101. Metaal mijnen exploratie en ontwikkeling diensten | Metal mining exploration and development services
229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
32690104. Keukenartikelen, grof aardewerk | Kitchen articles, coarse earthenware
34439908. Ladle bails | Ladle bails
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
51990100. Kunstartikelen en benodigdheden | Art goods and supplies
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership

Werken bij DEDRIE-GELDHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEDRIE-GELDHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEDRIE-GELDHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEDRIE-GELDHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Technieker centrale verwarming, sanitair en elektriciteit (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is gespecialiseerd in het plaatsen van sanitaire installaties in zowel nieuwbouw woningen als in renovaties. Ventilatie Woningen worden de dag van vandaag alsmaar beter geïsoleerd maar de luchtcirculatie in uw woning wordt steeds minder en dat is niet optimaal. Verwarming Voor het plaatsen van uw CV ketel, binnenleidingen, convectoren, radiatoren alsook vloerverwarming bent u bij VT technieken aan het juiste adres. Elektriciteit Een goede elektrische installatie binnen uw woning is het begin van een groot deel van uw dagelijks comfort. Hiervoor bent u bij ons in goede handen. Installatie en onderhoud van cv, sanitair en elektriciteit in nieuwbouw en renovatie; Zeer gevarieerd werk (installatie in zowel nieuwbouw als bestaand, onderhoud, herstelling, e.d.);

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Credit Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf in Antwerpen is op zoek naar een Credit Controller. Heb je ervaring in debiteurenbeheer en ben je klantgericht ingesteld? Je komt terecht in een functie met vele klantencontacten en autonomie! Jouw takenpakket als Credit Controller: Aanvraag kredietlimieten bij de kredietverzekeraar en (jaarlijkse) herbeoordeling Onderhouden van de klantendatabase (aanmaken klanten , registreren wijzigingen, onderhouden kredietlimieten) Bewaking kredietruimte Controle betalingstermijnen en negotiëren betalingscondities met de klanten in samenspraak met de directie en de vtw Algemene opvolging van de openstaande facturenlijst en aanzuivering ervan Aanmaning klanten (telefonisch en schriftelijk) Opvolging op te lossen problemen i.v.m. verkoopfacturen Opvolgen incasso- en schadedossiers Periodieke rapportages ten behoeve van de directie/vtw en RvB

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van DEDRIE-GELDHOF in sociale netwerken
Look for responds of DEDRIE-GELDHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEDRIE-GELDHOF. Laat een reactie achter voor DEDRIE-GELDHOF. DEDRIE-GELDHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEDRIE-GELDHOF. Leave a respond for DEDRIE-GELDHOF. DEDRIE-GELDHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEDRIE-GELDHOF op de google maps. Adres en contacten DEDRIE-GELDHOF
Location of DEDRIE-GELDHOF on the google maps. Address and contacts of DEDRIE-GELDHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come DEDRIE-GELDHOF DEDRIE-GELDHOF: d'Eli | FORTIS | HANS MANNENS | R.C. MONS | HAPPAERTS

Other related companies as DEDRIE-GELDHOF: d'Eli | FORTIS | HANS MANNENS | R.C. MONS | HAPPAERTS

DEDRIE-GELDHOF is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEDRIE-GELDHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09583892822. Het bedrijf DEDRIE-GELDHOF bevindt zich op het adres: SMISSESTRAAT 52; 8880; LEDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 254,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 316,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in DEDRIE-GELDHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEDRIE-GELDHOF is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEDRIE-GELDHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEDRIE-GELDHOF, openstaande posities, locatie van DEDRIE-GELDHOF op de kaart.

DEDRIE-GELDHOF is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEDRIE-GELDHOF, company assigned to the tax number BE09583892822. The company DEDRIE-GELDHOF is located at the address: SMISSESTRAAT 52; 8880; LEDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 254,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 316,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in DEDRIE-GELDHOF were not found.
The main activity of DEDRIE-GELDHOF is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEDRIE-GELDHOF is not available. You also can look at reviews of DEDRIE-GELDHOF, open positions, location of DEDRIE-GELDHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEDRIE-GELDHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEDRIE-GELDHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEDRIE-GELDHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEDRIE-GELDHOF, employees, financial statistics.