DE VIER SEIZOENEN

Contactgegevens DE VIER SEIZOENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE VIER SEIZOENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE VIER SEIZOENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): A DECOCKPLEIN 29; 1831; MACHELEN, België

Telefoon (phone): 27207411 (+32-27207411) 27207411 (+32-27207411)

Fax (fax): +32 (87) 843-68-40 +32 (87) 843-68-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE VIER SEIZOENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE VIER SEIZOENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE VIER SEIZOENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE VIER SEIZOENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE VIER SEIZOENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE VIER SEIZOENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE VIER SEIZOENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE VIER SEIZOENEN
Products information DE VIER SEIZOENEN

BTW identificatienummer (tax): BE09395751953
Ondernemingsnummer: 5116302490
Hoofdstad (capital): 625,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DE VIER SEIZOENEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE VIER SEIZOENEN
(Get full report from official database of BE for DE VIER SEIZOENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE VIER SEIZOENEN
Addition kinds of activities for DE VIER SEIZOENEN

23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
26579901. Voedselbakken, vouwen: gemaakt van aangekocht materiaal | Food containers, folding: made from purchased material
33560100. Lood en zink | Lead and zinc
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
34960112. Spiraal doek, gemaakt van aangekochte draad | Spiral cloth, made from purchased wire
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
73899920. Brandbeveiligingsdienst anders dan bosbouw of publiek | Fire protection service other than forestry or public
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij DE VIER SEIZOENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE VIER SEIZOENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE VIER SEIZOENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE VIER SEIZOENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Bekister (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een handige bekister. Je staat in voor onder andere grondwerken, bekistingswerken en metselwerken voor industriële en particuliere nieuwbouwen. Zowel systeembekistingen als traditioneel bekisten hebben geen geheimen meer voor jou.

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

Zoek naar antwoorden van DE VIER SEIZOENEN in sociale netwerken
Look for responds of DE VIER SEIZOENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE VIER SEIZOENEN. Laat een reactie achter voor DE VIER SEIZOENEN. DE VIER SEIZOENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE VIER SEIZOENEN. Leave a respond for DE VIER SEIZOENEN. DE VIER SEIZOENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE VIER SEIZOENEN op de google maps. Adres en contacten DE VIER SEIZOENEN
Location of DE VIER SEIZOENEN on the google maps. Address and contacts of DE VIER SEIZOENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come DE VIER SEIZOENEN DE VIER SEIZOENEN: FIAT LANCIA RECUP | ECOLE SUP?RIEURE DE DANSE | Cards & Arts BVBA | COOLS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as DE VIER SEIZOENEN: FIAT LANCIA RECUP | ECOLE SUP?RIEURE DE DANSE | Cards & Arts BVBA | COOLS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

DE VIER SEIZOENEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE VIER SEIZOENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09395751953. Het bedrijf DE VIER SEIZOENEN bevindt zich op het adres: A DECOCKPLEIN 29; 1831; MACHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 625,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in DE VIER SEIZOENEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE VIER SEIZOENEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE VIER SEIZOENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE VIER SEIZOENEN, openstaande posities, locatie van DE VIER SEIZOENEN op de kaart.

DE VIER SEIZOENEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE VIER SEIZOENEN, company assigned to the tax number BE09395751953. The company DE VIER SEIZOENEN is located at the address: A DECOCKPLEIN 29; 1831; MACHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 625,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in DE VIER SEIZOENEN were not found.
The main activity of DE VIER SEIZOENEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE VIER SEIZOENEN is not available. You also can look at reviews of DE VIER SEIZOENEN, open positions, location of DE VIER SEIZOENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE VIER SEIZOENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE VIER SEIZOENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE VIER SEIZOENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE VIER SEIZOENEN, employees, financial statistics.