DEXIA

Contactgegevens DEXIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEXIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEXIA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 6; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51222112 (+32-51222112) 51222112 (+32-51222112)

Fax (fax): +32 (61) 830-39-89 +32 (61) 830-39-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEXIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEXIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEXIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEXIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEXIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEXIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEXIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEXIA
Products information DEXIA

BTW identificatienummer (tax): BE05180847167
Ondernemingsnummer: 8739044189
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEXIA
(Get full report from official database of BE for DEXIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEXIA
Addition kinds of activities for DEXIA

305203. Rubber belting | Rubber belting
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
10610202. Psilomelane mijnbouw | Psilomelane mining
23110301. Brandweerlieden: gemaakt van aangekochte materialen | Firemen's uniforms: made from purchased materials
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
35899909. Shredders, industrieel en commercieel | Shredders, industrial and commercial
39959902. Kistbekleding | Casket linings

Werken bij DEXIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEXIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEXIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEXIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Tuinier (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn wij op zoek naar een tuinier (m/v). Je staat in voor het onderhoud om en rond de panelen en bushokjes die geplaatst worden door onze klant in de straten. Je taken: Gras maaien -planten, struiken en bomen snoeien Onkruid verwijderen Bloemenperken onderhouden Algemeen tuinonderhoud Dit voor regio Brussel en Wallonië.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Productie Manager (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende KMO, gespecialiseerd in mechanische herstellingen op maat, zijn we op zoek naar een technisch sterke productie manager. Je wordt verantwoordelijk voor het hele operationele proces van A tot Z: vanaf het binnen komen van de order tot en met de dienst na verkoop. Je stuurt een 10-tal mensen aan die instaan voor het werk in de atelier en op de baan (service). Verder beheer je ook alle administratieve opvolging: werkbonnen, uurroosters, planning, contact met leveranciers en klanten, ... Je werkt nauw samen met de CEO, de zaakvoerder, de werkvoorbereider en de back office. Als operationeel verantwoordelijke steek je ook graag zelf de handen uit de mouwen. Je werkt mee met als doel het behalen van de deadlines en vlekkeloze kwaliteit van het afgeleverde product.

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Adjunct directeur te Assebroek-Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Onze groep is voor residentie/assistentiewoningen Berkenhof in Assebroek (Brugge) op zoek naar een enthousiaste, dynamische, hands-on en operationele collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving. Als adjunct directeur ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vestiging in overeenstemming met de Armonea-waarden. Je maakt deel uit van het lokale managementteam en rapporteert rechtstreeks aan de directeur van de residentie. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Coördineren en organiseren van de verschillende activiteiten voor de residentie zoals: het instaan voor receptie alsook evenementen organiseren, residenten te woord staan en rondleidingen geven voor de nieuwe residenten. Vooropgestelde doelstellingen correct ten einde brengen binnen de kwaliteitseisen van Armonea en binnen de vooropgestelde termijnen. Projecten en programma's opvolgen en implementeren. Planning, opvolging, en coaching van de medewerkers teneinde een gemotiveerd team te vormen. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams. In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget en de operationele bezetting. Daarnaast volg je de RIZIV facturatie op. Organiseren van activiteiten en evenementen teneinde een gevarieerde en onderhoudende activiteitenplanning aan te bieden. Je staat in voor veiligheid en preventie en wordt opgeleid tot preventie adviseur niveau 3 van de site. Monitoren van klantentevredenheid, zowel op objectieve wijze als door middel van interactie, en voorstellen en implementeren van actieplannen om hieraan bij te dragen teneinde een optimale klantentevredenheid te garanderen en bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea. Inspelen op commerciële opportuniteiten en optreden als ambassadeur voor Armonea zowel intern als extern teneinde bij te dragen tot een sterk, positief en aantrekkelijk imago van de vestiging en de groep Armonea.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van DEXIA in sociale netwerken
Look for responds of DEXIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEXIA. Laat een reactie achter voor DEXIA. DEXIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEXIA. Leave a respond for DEXIA. DEXIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEXIA op de google maps. Adres en contacten DEXIA
Location of DEXIA on the google maps. Address and contacts of DEXIA

Andere gerelateerde bedrijven als come DEXIA DEXIA: VINOTHEQUE D'ITALIE | SUCCES SAIL INTERNATIONAL | Studio Illugraphic | CASSIS | LIBRAIRIE HENROTAY

Other related companies as DEXIA: VINOTHEQUE D'ITALIE | SUCCES SAIL INTERNATIONAL | Studio Illugraphic | CASSIS | LIBRAIRIE HENROTAY

DEXIA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is DEXIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05180847167. Het bedrijf DEXIA bevindt zich op het adres: HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 6; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van DEXIA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEXIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEXIA, openstaande posities, locatie van DEXIA op de kaart.

DEXIA is a company, that was registered 1986 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is DEXIA, company assigned to the tax number BE05180847167. The company DEXIA is located at the address: HENDRIK CONSCIENCESTRAAT 6; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of DEXIA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DEXIA is not available. You also can look at reviews of DEXIA, open positions, location of DEXIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEXIA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEXIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEXIA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEXIA, employees, financial statistics.