BERTRAND Y. & SERVATY A.

Contactgegevens BERTRAND Y. & SERVATY A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTRAND Y. & SERVATY A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTRAND Y. & SERVATY A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MATHIEU NISEN 335; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275459 (+32-87275459) 87275459 (+32-87275459)

Fax (fax): +32 (13) 337-57-43 +32 (13) 337-57-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTRAND Y. & SERVATY A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTRAND Y. & SERVATY A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTRAND Y. & SERVATY A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTRAND Y. & SERVATY A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTRAND Y. & SERVATY A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTRAND Y. & SERVATY A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTRAND Y. & SERVATY A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTRAND Y. & SERVATY A.
Products information BERTRAND Y. & SERVATY A.

BTW identificatienummer (tax): BE02858612060
Ondernemingsnummer: 9529235839
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BERTRAND Y. & SERVATY A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTRAND Y. & SERVATY A.
(Get full report from official database of BE for BERTRAND Y. & SERVATY A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTRAND Y. & SERVATY A.
Addition kinds of activities for BERTRAND Y. & SERVATY A.

26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
33129908. Tinvrij staal | Tin-free steel
33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
55119903. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: nieuw en gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: new and used

Werken bij BERTRAND Y. & SERVATY A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTRAND Y. & SERVATY A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTRAND Y. & SERVATY A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTRAND Y. & SERVATY A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker klantendienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel wordt de klantendienst bemand door een team administratieve octopussen, dat wel wat extra tentakels kan gebruiken. Je communicatieve skills zijn van een ongekend niveau; je belt, mailt of chat zoals geen ander en je bent een virtuoos op een toetsenbord. Jij vormt samen met het team HET aanspreekpunt van de klanten. Vragen over levertermijnen, klachten, productvragen, maar ook de complimentjes… alles komt bij jou terecht. Elke moeilijkheid is voor jou een uitdaging, waardoor je een ontevreden klant zonder enige moeite kan ombuigen naar een happy klant. Diplomacy is your middle name…

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Handlanger grondwerken (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenburg, Oostende zijn wij op zoek naar een handlanger wegenwerken. Je voert opbraak-, grond- en funderingswerken uit. Je plaatst en herstelt verhandingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen enz. Je legt riolering-, waterafvoer- en andere leidingstelsels aan. Je draagt een grote verantwoordelijkheid wat publieke veiligheid betreft.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student technieker zomer (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Evergem zijn we op zoek naar een laatstejaarsstudent die deze zomer kan werken als technieker om nadien eventueel vast in dienst te treden. Het bedrijf is voornamelijk actief in het onderhoud van rotererende industriële machines. Je werkt dus vaak op verplaatsing. Je werkt daguren maar je dient wel flexibel te zijn hierin.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station.

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van BERTRAND Y. & SERVATY A. in sociale netwerken
Look for responds of BERTRAND Y. & SERVATY A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTRAND Y. & SERVATY A.. Laat een reactie achter voor BERTRAND Y. & SERVATY A.. BERTRAND Y. & SERVATY A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTRAND Y. & SERVATY A.. Leave a respond for BERTRAND Y. & SERVATY A.. BERTRAND Y. & SERVATY A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTRAND Y. & SERVATY A. op de google maps. Adres en contacten BERTRAND Y. & SERVATY A.
Location of BERTRAND Y. & SERVATY A. on the google maps. Address and contacts of BERTRAND Y. & SERVATY A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTRAND Y. & SERVATY A. BERTRAND Y. & SERVATY A.: Ekipe-Verbist Wilfried BVBA | Italiano & Fils sprl Alyxel | Centre Information Théatrale | COINVEST CV | Maverick

Other related companies as BERTRAND Y. & SERVATY A.: Ekipe-Verbist Wilfried BVBA | Italiano & Fils sprl Alyxel | Centre Information Théatrale | COINVEST CV | Maverick

BERTRAND Y. & SERVATY A. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTRAND Y. & SERVATY A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858612060. Het bedrijf BERTRAND Y. & SERVATY A. bevindt zich op het adres: RUE MATHIEU NISEN 335; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in BERTRAND Y. & SERVATY A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERTRAND Y. & SERVATY A. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTRAND Y. & SERVATY A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTRAND Y. & SERVATY A., openstaande posities, locatie van BERTRAND Y. & SERVATY A. op de kaart.

BERTRAND Y. & SERVATY A. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTRAND Y. & SERVATY A., company assigned to the tax number BE02858612060. The company BERTRAND Y. & SERVATY A. is located at the address: RUE MATHIEU NISEN 335; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in BERTRAND Y. & SERVATY A. were not found.
The main activity of BERTRAND Y. & SERVATY A. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTRAND Y. & SERVATY A. is not available. You also can look at reviews of BERTRAND Y. & SERVATY A., open positions, location of BERTRAND Y. & SERVATY A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTRAND Y. & SERVATY A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTRAND Y. & SERVATY A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTRAND Y. & SERVATY A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTRAND Y. & SERVATY A., employees, financial statistics.