BEATE PLUYMEN

Contactgegevens BEATE PLUYMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEATE PLUYMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEATE PLUYMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ECOLE 19; 4730; RAEREN/RAEREN, België

Telefoon (phone): 87850945 (+32-87850945) 87850945 (+32-87850945)

Fax (fax): +32 (87) 624-86-10 +32 (87) 624-86-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEATE PLUYMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEATE PLUYMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEATE PLUYMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEATE PLUYMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEATE PLUYMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEATE PLUYMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEATE PLUYMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEATE PLUYMEN
Products information BEATE PLUYMEN

BTW identificatienummer (tax): BE07097412109
Ondernemingsnummer: 5858978271
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BEATE PLUYMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEATE PLUYMEN
(Get full report from official database of BE for BEATE PLUYMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEATE PLUYMEN
Addition kinds of activities for BEATE PLUYMEN

09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
34699910. Patronen op metaal | Patterns on metal
36339900. Huishoudelijke wasmachines, niet inbegrepen | Household laundry equipment, nec
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive

Werken bij BEATE PLUYMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEATE PLUYMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEATE PLUYMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEATE PLUYMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur staalconstructie (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio As zijn wij op zoek naar een monteur van staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit het volgende: • Monteren van staalconstructies • Werken op hoogte • Werken op verplaatsing • …

  • medewerker Undercoating (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Afplakken van wagens Het spuiten van een anti-roestlaag onderaan de wagens Ervaring is niet vereist - opleiding wordt voorzien

  • Comm medewerker binnendienst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Specialist werk je in het verlengde van de sales en marketing van onze klanten: grote IT-spelers zoals bijvoorbeeld Microsoft, IBM, SAP en HP. Kan jij gesprekken voeren op elk contactniveau binnen een organisatie, en krijg je een kick van het openen van deuren en het maken van afspraken? Met jouw lef bel je zo met het management van grote organisaties, en met de eindverantwoordelijken voor IT en bedrijfsprocessen. De bedrijven die wij voor onze klanten benaderen zitten aan de top van de markt en daarom moet je kunnen meedenken en meepraten. Je bent in staat om deze gesprekken in correct Nederlands of Frans samen te vatten en onze klanten hierover op de juiste wijze (evaluaties, briefings, etc.) te informeren. Ben jij een succesvolle professional? Voor onze business zijn nieuwsgierigheid, verbanden kunnen leggen, kennis van de Belgische markt en onderstaande competenties de juiste troeven!

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor algemene onderhouds- en herstellingswerken aan gas- en mazoutbranders

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • bakkersgast (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BAKKERSHUIS

    Type: Vaste Job

    bakker of hulp in bakkerij

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

  • LERAAR TV/PV elektriciteit/mechanica/auto/carrosserie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KTA 1 Hasselt

    Type: Werfreserve

    werfreserve

Zoek naar antwoorden van BEATE PLUYMEN in sociale netwerken
Look for responds of BEATE PLUYMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEATE PLUYMEN. Laat een reactie achter voor BEATE PLUYMEN. BEATE PLUYMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEATE PLUYMEN. Leave a respond for BEATE PLUYMEN. BEATE PLUYMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEATE PLUYMEN op de google maps. Adres en contacten BEATE PLUYMEN
Location of BEATE PLUYMEN on the google maps. Address and contacts of BEATE PLUYMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEATE PLUYMEN BEATE PLUYMEN: WILKIN DANY - WYNANTS | DE PUB | Ysatys | KAASHALLE "DE ZON" | Vanderwee

Other related companies as BEATE PLUYMEN: WILKIN DANY - WYNANTS | DE PUB | Ysatys | KAASHALLE "DE ZON" | Vanderwee

BEATE PLUYMEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEATE PLUYMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07097412109. Het bedrijf BEATE PLUYMEN bevindt zich op het adres: RUE DE L'ECOLE 19; 4730; RAEREN/RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in BEATE PLUYMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEATE PLUYMEN is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEATE PLUYMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEATE PLUYMEN, openstaande posities, locatie van BEATE PLUYMEN op de kaart.

BEATE PLUYMEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEATE PLUYMEN, company assigned to the tax number BE07097412109. The company BEATE PLUYMEN is located at the address: RUE DE L'ECOLE 19; 4730; RAEREN/RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Epiceries. Products created in BEATE PLUYMEN were not found.
The main activity of BEATE PLUYMEN is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEATE PLUYMEN is not available. You also can look at reviews of BEATE PLUYMEN, open positions, location of BEATE PLUYMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEATE PLUYMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEATE PLUYMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEATE PLUYMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEATE PLUYMEN, employees, financial statistics.