KAASHALLE "DE ZON"

Contactgegevens KAASHALLE "DE ZON": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAASHALLE "DE ZON": address, phone, fax, email, website, opening hours

KAASHALLE "DE ZON"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOST-ROZEBEKESTR 25; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488380 (+32-51488380) 51488380 (+32-51488380)

Fax (fax): +32 (4) 451-23-90 +32 (4) 451-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAASHALLE "DE ZON": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAASHALLE "DE ZON""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAASHALLE "DE ZON""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAASHALLE "DE ZON", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAASHALLE "DE ZON". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAASHALLE "DE ZON", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAASHALLE "DE ZON". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAASHALLE "DE ZON"
Products information KAASHALLE "DE ZON"

BTW identificatienummer (tax): BE04236022949
Ondernemingsnummer: 6686798095
Hoofdstad (capital): 538,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 328,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KAASHALLE "DE ZON" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAASHALLE "DE ZON"
(Get full report from official database of BE for KAASHALLE "DE ZON")

Aanvulling soorten activiteiten voor KAASHALLE "DE ZON"
Addition kinds of activities for KAASHALLE "DE ZON"

421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
16110000. Weg en straatbouw | Highway and street construction
28190919. Zilververbindingen of zouten, anorganisch | Silver compounds or salts, inorganic
62110000. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
89990200. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij KAASHALLE "DE ZON": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAASHALLE "DE ZON": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAASHALLE "DE ZON". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAASHALLE "DE ZON". Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Ervaren teamcoach call te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een extra team coach voor ons call center. Taken: -      aansturen call agents -      scripts opmaken -      rapporteringen opmaken -      echte people manager -      resultaat gericht werken -      mensen beter kunnen laten presteren -      Nederlands, Engels -      goed met software overweg kunnen

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • heftruckbestuurder / heftruckchauffeur - vast nacht - vast contract, zonder interim (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je hebt al enkele jaren ervaring als heftruckchauffeur of je bent in bezit van je heftruckattest met weinig ervaring? Je zoekt een job als heftrukchauffeur in de nacht regio Ardooie? Lees dan snel verder, want dan hebben wij een job voor jou! Voor een bedrijf in Ardooie, gespecialiseerd in het produceren en het invriezen van groenten, zijn wij op zoek naar enkele heftruckchauffeurs.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Afsprakenplanner - deeltijds (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TELUS

    Type: Werfreserve

    Je houdt van telefonische contacten en een vlotte, doch professionele babbel met gesprekspartners uit verschillende segmenten/doelgroepen. Je maakt de prospecten van onze klanten nieuwsgierig naar hun producten of diensten en overtuigt hen om een afspraak in te plannen met de commercieel verantwoordelijke. Hierbij maak je een korte, doch volledige rapportering van het gesprek en ben je efficiënt en accuraat bij het inplannen van de afspraken.

Zoek naar antwoorden van KAASHALLE "DE ZON" in sociale netwerken
Look for responds of KAASHALLE "DE ZON" in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAASHALLE "DE ZON". Laat een reactie achter voor KAASHALLE "DE ZON". KAASHALLE "DE ZON" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAASHALLE "DE ZON". Leave a respond for KAASHALLE "DE ZON". KAASHALLE "DE ZON" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAASHALLE "DE ZON" op de google maps. Adres en contacten KAASHALLE "DE ZON"
Location of KAASHALLE "DE ZON" on the google maps. Address and contacts of KAASHALLE "DE ZON"

Andere gerelateerde bedrijven als come KAASHALLE "DE ZON" KAASHALLE "DE ZON": COIFFURE BEAUTY | BRUXELLES RECYCLAGE | Matterne | GUIDO DEMUYNCK | VERMEULEN - BLOMMAERT

Other related companies as KAASHALLE "DE ZON": COIFFURE BEAUTY | BRUXELLES RECYCLAGE | Matterne | GUIDO DEMUYNCK | VERMEULEN - BLOMMAERT

KAASHALLE "DE ZON" is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAASHALLE "DE ZON", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236022949. Het bedrijf KAASHALLE "DE ZON" bevindt zich op het adres: OOST-ROZEBEKESTR 25; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 538,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 328,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Zuivelproducten. Producten gemaakt in KAASHALLE "DE ZON" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAASHALLE "DE ZON" is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAASHALLE "DE ZON" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAASHALLE "DE ZON", openstaande posities, locatie van KAASHALLE "DE ZON" op de kaart.

KAASHALLE "DE ZON" is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAASHALLE "DE ZON", company assigned to the tax number BE04236022949. The company KAASHALLE "DE ZON" is located at the address: OOST-ROZEBEKESTR 25; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 538,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 328,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Zuivelproducten. Products created in KAASHALLE "DE ZON" were not found.
The main activity of KAASHALLE "DE ZON" is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAASHALLE "DE ZON" is not available. You also can look at reviews of KAASHALLE "DE ZON", open positions, location of KAASHALLE "DE ZON" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAASHALLE "DE ZON", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAASHALLE "DE ZON", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAASHALLE "DE ZON", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAASHALLE "DE ZON", employees, financial statistics.