AUTRE CHOSE

Contactgegevens AUTRE CHOSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTRE CHOSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTRE CHOSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA ROSERAIE 1; 1330; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26531841 (+32-26531841) 26531841 (+32-26531841)

Fax (fax): +32 (2) 855-29-46 +32 (2) 855-29-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTRE CHOSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTRE CHOSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTRE CHOSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTRE CHOSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTRE CHOSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTRE CHOSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTRE CHOSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTRE CHOSE
Products information AUTRE CHOSE

BTW identificatienummer (tax): BE01509216308
Ondernemingsnummer: 8591827392
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AUTRE CHOSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTRE CHOSE
(Get full report from official database of BE for AUTRE CHOSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTRE CHOSE
Addition kinds of activities for AUTRE CHOSE

354299. Gereedschapsmachines, metalen vorming type, nec | Machine tools, metal forming type, nec
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
31110502. Voering leer | Lining leather
36130205. Generator controle en meetpanelen | Generator control and metering panels
51999906. Kaarsen | Candles
73490108. Service station schoonmaken en ontvetten | Service station cleaning and degreasing
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij AUTRE CHOSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTRE CHOSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTRE CHOSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTRE CHOSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio HALEN (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Halen en omgeving

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van AUTRE CHOSE in sociale netwerken
Look for responds of AUTRE CHOSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTRE CHOSE. Laat een reactie achter voor AUTRE CHOSE. AUTRE CHOSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTRE CHOSE. Leave a respond for AUTRE CHOSE. AUTRE CHOSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTRE CHOSE op de google maps. Adres en contacten AUTRE CHOSE
Location of AUTRE CHOSE on the google maps. Address and contacts of AUTRE CHOSE

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTRE CHOSE AUTRE CHOSE: RITZ BOWLING CENTER SPRL | A.B.V.V.-VOEDING LEUVEN | KONINKLIJK ATHENEUM | RIJMENANTS | Cassandra

Other related companies as AUTRE CHOSE: RITZ BOWLING CENTER SPRL | A.B.V.V.-VOEDING LEUVEN | KONINKLIJK ATHENEUM | RIJMENANTS | Cassandra

AUTRE CHOSE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTRE CHOSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01509216308. Het bedrijf AUTRE CHOSE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA ROSERAIE 1; 1330; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in AUTRE CHOSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTRE CHOSE is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTRE CHOSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTRE CHOSE, openstaande posities, locatie van AUTRE CHOSE op de kaart.

AUTRE CHOSE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTRE CHOSE, company assigned to the tax number BE01509216308. The company AUTRE CHOSE is located at the address: AVENUE DE LA ROSERAIE 1; 1330; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Epiceries. Products created in AUTRE CHOSE were not found.
The main activity of AUTRE CHOSE is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTRE CHOSE is not available. You also can look at reviews of AUTRE CHOSE, open positions, location of AUTRE CHOSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTRE CHOSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTRE CHOSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTRE CHOSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTRE CHOSE, employees, financial statistics.