AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Contactgegevens AUTOMATISCHE MUURWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOMATISCHE MUURWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OFFERANDESTRAAT 92; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): +32 (53) 740-99-35 +32 (53) 740-99-35

Fax (fax): +32 (57) 879-97-87 +32 (57) 879-97-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOMATISCHE MUURWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOMATISCHE MUURWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOMATISCHE MUURWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOMATISCHE MUURWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOMATISCHE MUURWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Products information AUTOMATISCHE MUURWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE05677703857
Ondernemingsnummer: 6820007324
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Night Shop.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL
(Get full report from official database of BE for AUTOMATISCHE MUURWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Addition kinds of activities for AUTOMATISCHE MUURWINKEL

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
509302. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
27610000. Manifold business formulieren | Manifold business forms
30530204. Verpakking, rubber | Packing, rubber
72219901. Huisfotograaf | Home photographer

Werken bij AUTOMATISCHE MUURWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOMATISCHE MUURWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van AUTOMATISCHE MUURWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of AUTOMATISCHE MUURWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Laat een reactie achter voor AUTOMATISCHE MUURWINKEL. AUTOMATISCHE MUURWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. Leave a respond for AUTOMATISCHE MUURWINKEL. AUTOMATISCHE MUURWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOMATISCHE MUURWINKEL op de google maps. Adres en contacten AUTOMATISCHE MUURWINKEL
Location of AUTOMATISCHE MUURWINKEL on the google maps. Address and contacts of AUTOMATISCHE MUURWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOMATISCHE MUURWINKEL AUTOMATISCHE MUURWINKEL: WACKER BELUX NV | Neufchâtel (Le) | Aquastra Sanitair NV | Phoenix Export | MALAX STEPHAN

Other related companies as AUTOMATISCHE MUURWINKEL: WACKER BELUX NV | Neufchâtel (Le) | Aquastra Sanitair NV | Phoenix Export | MALAX STEPHAN

AUTOMATISCHE MUURWINKEL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOMATISCHE MUURWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677703857. Het bedrijf AUTOMATISCHE MUURWINKEL bevindt zich op het adres: OFFERANDESTRAAT 92; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Epiceries. Lijst met producten zijn Services: Night Shop..
De hoofdactiviteit van AUTOMATISCHE MUURWINKEL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOMATISCHE MUURWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOMATISCHE MUURWINKEL, openstaande posities, locatie van AUTOMATISCHE MUURWINKEL op de kaart.

AUTOMATISCHE MUURWINKEL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOMATISCHE MUURWINKEL, company assigned to the tax number BE05677703857. The company AUTOMATISCHE MUURWINKEL is located at the address: OFFERANDESTRAAT 92; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Epiceries. List of products are Services: Night Shop..
The main activity of AUTOMATISCHE MUURWINKEL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOMATISCHE MUURWINKEL is not available. You also can look at reviews of AUTOMATISCHE MUURWINKEL, open positions, location of AUTOMATISCHE MUURWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOMATISCHE MUURWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOMATISCHE MUURWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOMATISCHE MUURWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOMATISCHE MUURWINKEL, employees, financial statistics.