AGNES VAN ROEYEN

Contactgegevens AGNES VAN ROEYEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGNES VAN ROEYEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGNES VAN ROEYEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RICHARD ORLENTSTRAAT 30; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32527405 32527405

Fax (fax): +32 (11) 889-23-41 +32 (11) 889-23-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGNES VAN ROEYEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGNES VAN ROEYEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGNES VAN ROEYEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGNES VAN ROEYEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGNES VAN ROEYEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGNES VAN ROEYEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGNES VAN ROEYEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGNES VAN ROEYEN
Products information AGNES VAN ROEYEN

BTW identificatienummer (tax): BE05631011962
Ondernemingsnummer: 1119750976
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in AGNES VAN ROEYEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGNES VAN ROEYEN
(Get full report from official database of BE for AGNES VAN ROEYEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGNES VAN ROEYEN
Addition kinds of activities for AGNES VAN ROEYEN

314299. Huis slippers, nec | House slippers, nec
20990103. Pannenkoekensiroop, gemengd en gemengd | Pancake syrup, blended and mixed
29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
38240106. Meetwielen | Measuring wheels

Werken bij AGNES VAN ROEYEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGNES VAN ROEYEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGNES VAN ROEYEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGNES VAN ROEYEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider - lasersnijmachine (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Koekalare zoeken we een metaalarbeider voor de lasersnijmachine. De firma is gespecialiseerd in de montage van voedingsmachines. Taken pakket: Bedienen van machines Platen opleggen met de brug Stukken afruimen

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker ACC (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar collega’s die dezelfde passie delen voor wagens als wij! Heb je technisch inzicht? Ben je handig en heb je een basis kennis elektriciteit? (elektrische schema’s hebben geen geheimen voor jou) Of ben je gewoon een krak in automechanica? Kan je werken volgens de voorgeschreven procedures? Je houdt van een nette werkplek en veilig werken is één van je prioriteiten. Dan ben jij diegene die we zoeken! Je krijgt je eigen werkbak ter beschikking, hiervoor verwachten we respect voor je eigen materieel en gereedschappen en weet je deze ook op een correcte manier te gebruiken. Je komt terecht in een bedrijf waar enkel gewerkt wordt met nieuwe wagens. Kwaliteit staat dan ook hoog in ons vaandel Naarmate je technische kennis, zal je worden ingeschakeld van het plaatsen van navi’s tot de inbouw van LPG tanks en pré-heaters,… Bij nieuwe acties worden de nodige trainingen voorzien. Inzet en gedrevenheid wordt beloond, want daardoor creëer je doorgroeimogelijkheden voor jezelf.

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Activate

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van AGNES VAN ROEYEN in sociale netwerken
Look for responds of AGNES VAN ROEYEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGNES VAN ROEYEN. Laat een reactie achter voor AGNES VAN ROEYEN. AGNES VAN ROEYEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGNES VAN ROEYEN. Leave a respond for AGNES VAN ROEYEN. AGNES VAN ROEYEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGNES VAN ROEYEN op de google maps. Adres en contacten AGNES VAN ROEYEN
Location of AGNES VAN ROEYEN on the google maps. Address and contacts of AGNES VAN ROEYEN

Andere gerelateerde bedrijven als come AGNES VAN ROEYEN AGNES VAN ROEYEN: FLP.G. VIAN SA | COIFFURE MتCHE DE COEUR | W. Van Leugenhaege NV | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU CARLIER

Other related companies as AGNES VAN ROEYEN: FLP.G. VIAN SA | COIFFURE MتCHE DE COEUR | W. Van Leugenhaege NV | VRIJE BASISSCHOOL | BUREAU CARLIER

AGNES VAN ROEYEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AGNES VAN ROEYEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05631011962. Het bedrijf AGNES VAN ROEYEN bevindt zich op het adres: RICHARD ORLENTSTRAAT 30; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in AGNES VAN ROEYEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGNES VAN ROEYEN is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGNES VAN ROEYEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGNES VAN ROEYEN, openstaande posities, locatie van AGNES VAN ROEYEN op de kaart.

AGNES VAN ROEYEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is AGNES VAN ROEYEN, company assigned to the tax number BE05631011962. The company AGNES VAN ROEYEN is located at the address: RICHARD ORLENTSTRAAT 30; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Epiceries. Products created in AGNES VAN ROEYEN were not found.
The main activity of AGNES VAN ROEYEN is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGNES VAN ROEYEN is not available. You also can look at reviews of AGNES VAN ROEYEN, open positions, location of AGNES VAN ROEYEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGNES VAN ROEYEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGNES VAN ROEYEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGNES VAN ROEYEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGNES VAN ROEYEN, employees, financial statistics.