A. BOUCKAERT

Contactgegevens A. BOUCKAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. BOUCKAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. BOUCKAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKSTRAAT 26; 8780; OOSTROZEBEKE, België

Telefoon (phone): 56666596 (+32-56666596) 56666596 (+32-56666596)

Fax (fax): +32 (64) 363-81-17 +32 (64) 363-81-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. BOUCKAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. BOUCKAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. BOUCKAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. BOUCKAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. BOUCKAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. BOUCKAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. BOUCKAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. BOUCKAERT
Products information A. BOUCKAERT

BTW identificatienummer (tax): BE05237701416
Ondernemingsnummer: 5832885742
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in A. BOUCKAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. BOUCKAERT
(Get full report from official database of BE for A. BOUCKAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. BOUCKAERT
Addition kinds of activities for A. BOUCKAERT

6081. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies
341299. Metalen vaten, trommels en emmers, nec | Metal barrels, drums, and pails, nec
394404. Speelgoed geweren | Toy guns
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
10110200. Voorbereiding van ijzererts | Iron ore preparation
22840103. Rayon draad | Rayon thread
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
35350102. Passagiers bagage riemladers | Passenger baggage belt loaders
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical

Werken bij A. BOUCKAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. BOUCKAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. BOUCKAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. BOUCKAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van A. BOUCKAERT in sociale netwerken
Look for responds of A. BOUCKAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. BOUCKAERT. Laat een reactie achter voor A. BOUCKAERT. A. BOUCKAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. BOUCKAERT. Leave a respond for A. BOUCKAERT. A. BOUCKAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. BOUCKAERT op de google maps. Adres en contacten A. BOUCKAERT
Location of A. BOUCKAERT on the google maps. Address and contacts of A. BOUCKAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come A. BOUCKAERT A. BOUCKAERT: Feniks VZW | Corporation (Signs and Lighting) SPRL | L. VAN DEUREN | MARITZA SNICK | Meersman BVBA

Other related companies as A. BOUCKAERT: Feniks VZW | Corporation (Signs and Lighting) SPRL | L. VAN DEUREN | MARITZA SNICK | Meersman BVBA

A. BOUCKAERT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. BOUCKAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05237701416. Het bedrijf A. BOUCKAERT bevindt zich op het adres: VINKSTRAAT 26; 8780; OOSTROZEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in A. BOUCKAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. BOUCKAERT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. BOUCKAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. BOUCKAERT, openstaande posities, locatie van A. BOUCKAERT op de kaart.

A. BOUCKAERT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. BOUCKAERT, company assigned to the tax number BE05237701416. The company A. BOUCKAERT is located at the address: VINKSTRAAT 26; 8780; OOSTROZEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Epiceries. Products created in A. BOUCKAERT were not found.
The main activity of A. BOUCKAERT is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. BOUCKAERT is not available. You also can look at reviews of A. BOUCKAERT, open positions, location of A. BOUCKAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. BOUCKAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. BOUCKAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. BOUCKAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. BOUCKAERT, employees, financial statistics.