'T HOEKSKE

Contactgegevens 'T HOEKSKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T HOEKSKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T HOEKSKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WULVESTRAAT 2; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57217540 (+32-57217540) 57217540 (+32-57217540)

Fax (fax): +32 (14) 743-51-65 +32 (14) 743-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T HOEKSKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T HOEKSKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T HOEKSKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T HOEKSKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T HOEKSKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T HOEKSKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T HOEKSKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T HOEKSKE
Products information 'T HOEKSKE

BTW identificatienummer (tax): BE04619720458
Ondernemingsnummer: 7682434082
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in 'T HOEKSKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T HOEKSKE
(Get full report from official database of BE for 'T HOEKSKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T HOEKSKE
Addition kinds of activities for 'T HOEKSKE

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
078399. Sierstruik- en boomdiensten, niet inbegrepen | Ornamental shrub and tree services, nec
703399. Trailerparken en campings, nec | Trailer parks and campsites, nec
803100. Kantoren en klinieken van osteopathische artsen | Offices and clinics of osteopathic physicians
20660103. Geroosterde cacaobonen | Roasted cacao beans
24110306. Fineerhout | Veneer logs
30890317. Siding, kunststof | Siding, plastics
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment

Werken bij 'T HOEKSKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T HOEKSKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T HOEKSKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T HOEKSKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Dringend gezocht huishoudhulp te Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 230 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je gaat aan de slag als huishoudhulp bij mensen thuis. Je taken zullen voornamelijk bestaan uit poetsen, strijken, wassen, en soms ook boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Puuur Schilde/ 's Gravenwezel (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van 'T HOEKSKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T HOEKSKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T HOEKSKE. Laat een reactie achter voor 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T HOEKSKE. Leave a respond for 'T HOEKSKE. 'T HOEKSKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T HOEKSKE op de google maps. Adres en contacten 'T HOEKSKE
Location of 'T HOEKSKE on the google maps. Address and contacts of 'T HOEKSKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T HOEKSKE 'T HOEKSKE: INTERCOMMUNALE NAMUROISE DE SERVICES PUBLICS SCRL | ANTOINE TORTOLANI | COIFFURE FEMININE | AQUA GENTJENS | CENTRE SANT? PROVINCIAL

Other related companies as 'T HOEKSKE: INTERCOMMUNALE NAMUROISE DE SERVICES PUBLICS SCRL | ANTOINE TORTOLANI | COIFFURE FEMININE | AQUA GENTJENS | CENTRE SANT? PROVINCIAL

'T HOEKSKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T HOEKSKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04619720458. Het bedrijf 'T HOEKSKE bevindt zich op het adres: WULVESTRAAT 2; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in 'T HOEKSKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T HOEKSKE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T HOEKSKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T HOEKSKE, openstaande posities, locatie van 'T HOEKSKE op de kaart.

'T HOEKSKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T HOEKSKE, company assigned to the tax number BE04619720458. The company 'T HOEKSKE is located at the address: WULVESTRAAT 2; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Epiceries. Products created in 'T HOEKSKE were not found.
The main activity of 'T HOEKSKE is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T HOEKSKE is not available. You also can look at reviews of 'T HOEKSKE, open positions, location of 'T HOEKSKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T HOEKSKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T HOEKSKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T HOEKSKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T HOEKSKE, employees, financial statistics.