Mond et Cie S.A.

Contactgegevens Mond et Cie S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mond et Cie S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mond et Cie S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Industrie 14 4840 Welkenraedt, België

Telefoon (phone): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

Fax (fax): 88 (+32-88) 88 (+32-88)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mond et Cie S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mond et Cie S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mond et Cie S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mond et Cie S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mond et Cie S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mond et Cie S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mond et Cie S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mond et Cie S.A.
Products information Mond et Cie S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02739959716
Ondernemingsnummer: 5420349121
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Freight forwarding agencies; Hazardous substance storage facilities, prefabricated; Transport services; Warehouses

Product categorie (product category): Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mond et Cie S.A.
(Get full report from official database of BE for Mond et Cie S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mond et Cie S.A.
Addition kinds of activities for Mond et Cie S.A.

284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
32290302. Glaswerk, industrieel | Glassware, industrial
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
59410201. Munitie | Ammunition
61590104. Productie kredietvereniging, landbouw | Production credit association, agricultural
65310102. Kopen agent, onroerend goed | Buying agent, real estate
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij Mond et Cie S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mond et Cie S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mond et Cie S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mond et Cie S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Student/e Graphic Design (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

Zoek naar antwoorden van Mond et Cie S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Mond et Cie S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mond et Cie S.A.. Laat een reactie achter voor Mond et Cie S.A.. Mond et Cie S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mond et Cie S.A.. Leave a respond for Mond et Cie S.A.. Mond et Cie S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mond et Cie S.A. op de google maps. Adres en contacten Mond et Cie S.A.
Location of Mond et Cie S.A. on the google maps. Address and contacts of Mond et Cie S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Mond et Cie S.A. Mond et Cie S.A.: MVK ONA OZE | A. LECOMTE | OPTIQUE LEROY | KANGAROO TRAVEL | VERJUS J

Other related companies as Mond et Cie S.A.: MVK ONA OZE | A. LECOMTE | OPTIQUE LEROY | KANGAROO TRAVEL | VERJUS J

Mond et Cie S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mond et Cie S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02739959716. Het bedrijf Mond et Cie S.A. bevindt zich op het adres: Rue de l'Industrie 14 4840 Welkenraedt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities. Lijst met producten zijn Freight forwarding agencies; Hazardous substance storage facilities, prefabricated; Transport services; Warehouses.
De hoofdactiviteit van Mond et Cie S.A. is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mond et Cie S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mond et Cie S.A., openstaande posities, locatie van Mond et Cie S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Mond et Cie S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mond et Cie S.A., company assigned to the tax number BE02739959716. The company Mond et Cie S.A. is located at the address: Rue de l'Industrie 14 4840 Welkenraedt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities. List of products are Freight forwarding agencies; Hazardous substance storage facilities, prefabricated; Transport services; Warehouses.
The main activity of Mond et Cie S.A. is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mond et Cie S.A. is not available. You also can look at reviews of Mond et Cie S.A., open positions, location of Mond et Cie S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mond et Cie S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mond et Cie S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mond et Cie S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mond et Cie S.A., employees, financial statistics.