Adpo-Ghent NV

Contactgegevens Adpo-Ghent NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adpo-Ghent NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adpo-Ghent NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belgicastraat 3 9042 Gent, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adpo-Ghent NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adpo-Ghent NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adpo-Ghent NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adpo-Ghent NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adpo-Ghent NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adpo-Ghent NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adpo-Ghent NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adpo-Ghent NV
Products information Adpo-Ghent NV

BTW identificatienummer (tax): BE01998931884
Ondernemingsnummer: 8342163085
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Hazardous waste treatment; Resins

Product categorie (product category): Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adpo-Ghent NV
(Get full report from official database of BE for Adpo-Ghent NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adpo-Ghent NV
Addition kinds of activities for Adpo-Ghent NV

506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
17110402. Proces leidingen aannemer | Process piping contractor
17210400. Wallcovering contractors | Wallcovering contractors
20660104. Gehakt cacaobonen | Shelled cacao beans
26799904. Papierproducten, geconverteerd, nec | Paperboard products, converted, nec
36340116. Sandwich broodroosters en grillen, elektrisch: huishouden | Sandwich toasters and grills, electric: household
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities

Werken bij Adpo-Ghent NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adpo-Ghent NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adpo-Ghent NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adpo-Ghent NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gezocht: operator voor een internationaal chemisch bedrijf in de gassector voor productiesite te Aalter

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Operatoren in twee ploegen (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen van de machines, controle van het product en verpakken Je bent flexibel naar jobinhoud.

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Industrieel Elektricien dagwerk regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De functie van industrieel elektricien omvat de installatie van elektrische borden, de bekabeling van machines of infrastructuurwerken, de aansluiting van motoren, sensoren en elektrische borden. Deze werkzaamheden worden bij onze klanten uitgevoerd in ploegen van 2 elektriciens. Kandidaten met interesse voor buitenlandse opdrachten kunnen ook ingezet worden voor installatiewerken in buitenlandse filialen van onze klanten. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem 056/62 28 10!

  • Huishoudhulp in Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

Zoek naar antwoorden van Adpo-Ghent NV in sociale netwerken
Look for responds of Adpo-Ghent NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adpo-Ghent NV. Laat een reactie achter voor Adpo-Ghent NV. Adpo-Ghent NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adpo-Ghent NV. Leave a respond for Adpo-Ghent NV. Adpo-Ghent NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adpo-Ghent NV op de google maps. Adres en contacten Adpo-Ghent NV
Location of Adpo-Ghent NV on the google maps. Address and contacts of Adpo-Ghent NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Adpo-Ghent NV Adpo-Ghent NV: ANDRE VAN BAELEN | HERENTHOUTSE WSC | RV COMPUTERS | Q-Systems | TotalZoo.com

Other related companies as Adpo-Ghent NV: ANDRE VAN BAELEN | HERENTHOUTSE WSC | RV COMPUTERS | Q-Systems | TotalZoo.com

Adpo-Ghent NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adpo-Ghent NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01998931884. Het bedrijf Adpo-Ghent NV bevindt zich op het adres: Belgicastraat 3 9042 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities. Lijst met producten zijn Hazardous waste treatment; Resins.
De hoofdactiviteit van Adpo-Ghent NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adpo-Ghent NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adpo-Ghent NV, openstaande posities, locatie van Adpo-Ghent NV op de kaart.

Adpo-Ghent NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adpo-Ghent NV, company assigned to the tax number BE01998931884. The company Adpo-Ghent NV is located at the address: Belgicastraat 3 9042 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Environmentally Hazardous Substance Storage Facilities. List of products are Hazardous waste treatment; Resins.
The main activity of Adpo-Ghent NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Adpo-Ghent NV is not available. You also can look at reviews of Adpo-Ghent NV, open positions, location of Adpo-Ghent NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adpo-Ghent NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adpo-Ghent NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adpo-Ghent NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adpo-Ghent NV, employees, financial statistics.