Smet-G.W.T. Wallonie SA

Contactgegevens Smet-G.W.T. Wallonie SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smet-G.W.T. Wallonie SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smet-G.W.T. Wallonie SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bara 42; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 014 38 96 96 (+32-014 38 96 96) 014 38 96 96 (+32-014 38 96 96)

Fax (fax): +32 (61) 508-87-54 +32 (61) 508-87-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smet-G.W.T. Wallonie SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smet-G.W.T. Wallonie SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smet-G.W.T. Wallonie SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smet-G.W.T. Wallonie SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smet-G.W.T. Wallonie SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smet-G.W.T. Wallonie SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smet-G.W.T. Wallonie SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smet-G.W.T. Wallonie SA
Products information Smet-G.W.T. Wallonie SA

BTW identificatienummer (tax): BE08164459228
Ondernemingsnummer: 2185424804
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 872,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Smet-G.W.T. Wallonie SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environmental pollution contro

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smet-G.W.T. Wallonie SA
(Get full report from official database of BE for Smet-G.W.T. Wallonie SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smet-G.W.T. Wallonie SA
Addition kinds of activities for Smet-G.W.T. Wallonie SA

10810103. Voorbereiding van schachten of tunnels, metalen mijnbouw | Preparing shafts or tunnels, metal mining
14299901. Boulder, verpletterd en gebroken-steengroeven | Boulder, crushed and broken-quarrying
27890305. Boeken, tijdschriften of pamfleten opnieuw opnemen | Rebinding books, magazines, or pamphlets
28650108. Kleurpigmenten, organisch | Color pigments, organic
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
35419909. Gereedschapsmachines, metalen snijden: exotisch (explosief, enz.) | Machine tools, metal cutting: exotic (explosive, etc.)
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij Smet-G.W.T. Wallonie SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smet-G.W.T. Wallonie SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smet-G.W.T. Wallonie SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smet-G.W.T. Wallonie SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Customer Service Medewerker regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Customer Service Medewerker (m/v) tot midden januari 2019. Dit is voor een internationaal bedrijf in de regio van Roeselare. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Service Medewerker in de regio Roeselare zijn: je noteert bestellingen; je volgt orders op; je adviseert klanten en begeleidt ze telefonisch bij hun bestelling; je handelt allerhande verdere communicatie rond het order af; je hebt ook contacten met de leveranciers; je organiseert transporten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deinze-Eke-Nazareth (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Deinze-Eke-Nazareth zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulpen. Een afwisselende job met een planning op maat. U kan zelf kiezen hoeveel uur u per week wilt werken. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis binnen het kader van dienstencheques. Je bent betrouwbaar en stipt en werkt zelfstandig. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • BEENHOUWER (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MUES GEORGES & CO

    Type: Vaste Job

    In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

  • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Smet-G.W.T. Wallonie SA in sociale netwerken
Look for responds of Smet-G.W.T. Wallonie SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smet-G.W.T. Wallonie SA. Laat een reactie achter voor Smet-G.W.T. Wallonie SA. Smet-G.W.T. Wallonie SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smet-G.W.T. Wallonie SA. Leave a respond for Smet-G.W.T. Wallonie SA. Smet-G.W.T. Wallonie SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smet-G.W.T. Wallonie SA op de google maps. Adres en contacten Smet-G.W.T. Wallonie SA
Location of Smet-G.W.T. Wallonie SA on the google maps. Address and contacts of Smet-G.W.T. Wallonie SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Smet-G.W.T. Wallonie SA Smet-G.W.T. Wallonie SA: PATISSERIE CENTRALE | CENT.ENS.CATH.& L.BRUNNER | Outicarb Cutting Tools S.P.R.L. | Corvers Gebr BVBA | De Roover G

Other related companies as Smet-G.W.T. Wallonie SA: PATISSERIE CENTRALE | CENT.ENS.CATH.& L.BRUNNER | Outicarb Cutting Tools S.P.R.L. | Corvers Gebr BVBA | De Roover G

Smet-G.W.T. Wallonie SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Smet-G.W.T. Wallonie SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08164459228. Het bedrijf Smet-G.W.T. Wallonie SA bevindt zich op het adres: Rue Bara 42; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 872,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Environmental pollution contro. Producten gemaakt in Smet-G.W.T. Wallonie SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smet-G.W.T. Wallonie SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smet-G.W.T. Wallonie SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smet-G.W.T. Wallonie SA, openstaande posities, locatie van Smet-G.W.T. Wallonie SA op de kaart.

Smet-G.W.T. Wallonie SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Smet-G.W.T. Wallonie SA, company assigned to the tax number BE08164459228. The company Smet-G.W.T. Wallonie SA is located at the address: Rue Bara 42; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 872,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Environmental pollution contro. Products created in Smet-G.W.T. Wallonie SA were not found.
The main activity of Smet-G.W.T. Wallonie SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Smet-G.W.T. Wallonie SA is not available. You also can look at reviews of Smet-G.W.T. Wallonie SA, open positions, location of Smet-G.W.T. Wallonie SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smet-G.W.T. Wallonie SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smet-G.W.T. Wallonie SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smet-G.W.T. Wallonie SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smet-G.W.T. Wallonie SA, employees, financial statistics.