Corvers Gebr BVBA

Contactgegevens Corvers Gebr BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corvers Gebr BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corvers Gebr BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paalsesteenweg 256; 3583; Beringen (Paal), België

Telefoon (phone): 011 42 24 87 (+32-011 42 24 87) 011 42 24 87 (+32-011 42 24 87)

Fax (fax): 011 42 41 26 (+32-011 42 41 26) 011 42 41 26 (+32-011 42 41 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corvers Gebr BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corvers Gebr BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corvers Gebr BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corvers Gebr BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corvers Gebr BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corvers Gebr BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corvers Gebr BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corvers Gebr BVBA
Products information Corvers Gebr BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06048492431
Ondernemingsnummer: 3910278320
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 223,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Contractors - Groundwork; Parking-places (Laying-out)

Product categorie (product category): Asphalt contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corvers Gebr BVBA
(Get full report from official database of BE for Corvers Gebr BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corvers Gebr BVBA
Addition kinds of activities for Corvers Gebr BVBA

737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
22210701. failles | Failles
22849901. Onderwerp: bleken, verven en afwerken | Thread: bleaching, dyeing, and finishing
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
34669902. Afsluitingen, gestempeld metaal | Closures, stamped metal
38299912. Pitometers | Pitometers
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
63710000. Pensioen-, gezondheids- en welzijnsfondsen | Pension, health, and welfare funds

Werken bij Corvers Gebr BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corvers Gebr BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corvers Gebr BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corvers Gebr BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

  • Bijverdienste / FLEXI Kok (m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI KOK. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kok met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Corvers Gebr BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Corvers Gebr BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corvers Gebr BVBA. Laat een reactie achter voor Corvers Gebr BVBA. Corvers Gebr BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corvers Gebr BVBA. Leave a respond for Corvers Gebr BVBA. Corvers Gebr BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corvers Gebr BVBA op de google maps. Adres en contacten Corvers Gebr BVBA
Location of Corvers Gebr BVBA on the google maps. Address and contacts of Corvers Gebr BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Corvers Gebr BVBA Corvers Gebr BVBA: FREDDY WAUTERS | INTER SUN REIZEN | SALAKENOS | Keereman G | Amsat Belgium (amsat-on)

Other related companies as Corvers Gebr BVBA: FREDDY WAUTERS | INTER SUN REIZEN | SALAKENOS | Keereman G | Amsat Belgium (amsat-on)

Corvers Gebr BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corvers Gebr BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06048492431. Het bedrijf Corvers Gebr BVBA bevindt zich op het adres: Paalsesteenweg 256; 3583; Beringen (Paal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 223,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Asphalt contractors. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Parking-places (Laying-out).
De hoofdactiviteit van Corvers Gebr BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corvers Gebr BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corvers Gebr BVBA, openstaande posities, locatie van Corvers Gebr BVBA op de kaart.

Corvers Gebr BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corvers Gebr BVBA, company assigned to the tax number BE06048492431. The company Corvers Gebr BVBA is located at the address: Paalsesteenweg 256; 3583; Beringen (Paal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 223,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Asphalt contractors. List of products are Contractors - Groundwork; Parking-places (Laying-out).
The main activity of Corvers Gebr BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Corvers Gebr BVBA is not available. You also can look at reviews of Corvers Gebr BVBA, open positions, location of Corvers Gebr BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corvers Gebr BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corvers Gebr BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corvers Gebr BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corvers Gebr BVBA, employees, financial statistics.