Inter Environnement Bruxelles

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Inter Environnement Bruxelles
Private companiesLegal Services • Inter Environnement Bruxelles

Contactgegevens Inter Environnement Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Environnement Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Environnement Bruxelles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Midi 165; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 223 01 01 (+32-02 223 01 01) 02 223 01 01 (+32-02 223 01 01)

Fax (fax): 02 233 12 96 (+32-02 233 12 96) 02 233 12 96 (+32-02 233 12 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Environnement Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Environnement Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Environnement Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Environnement Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Environnement Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Environnement Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Environnement Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Environnement Bruxelles
Products information Inter Environnement Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE09628662109
Ondernemingsnummer: 9515228271
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Inter Environnement Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environment - Organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Environnement Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Inter Environnement Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Environnement Bruxelles
Addition kinds of activities for Inter Environnement Bruxelles

359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
28190603. hydrazine | Hydrazine
32720318. Terrazzo producten, prefab, nec | Terrazzo products, precast, nec
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
35770202. Tape reinigers, magnetisch: computer | Tape cleaners, magnetic: computer
35960000. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
36120310. Lichtbuis transformatoren | Luminous tube transformers

Werken bij Inter Environnement Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Environnement Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Environnement Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Environnement Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Tapijtafwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor  een textielbedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerkster met ervaring

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Interim Verpleegkundige BLANKENBERGE (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Blankenberge zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis willen bijwerken (volgens de eigen beschikbaarheden).

Zoek naar antwoorden van Inter Environnement Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Inter Environnement Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Environnement Bruxelles. Laat een reactie achter voor Inter Environnement Bruxelles. Inter Environnement Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Environnement Bruxelles. Leave a respond for Inter Environnement Bruxelles. Inter Environnement Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Environnement Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Inter Environnement Bruxelles
Location of Inter Environnement Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Inter Environnement Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Environnement Bruxelles Inter Environnement Bruxelles: METAALWERKEN DE COCK NV | HOUBRIX JOZEF & JULES | AUTO MATIN | Bigouderie (La) | S. GORRE

Other related companies as Inter Environnement Bruxelles: METAALWERKEN DE COCK NV | HOUBRIX JOZEF & JULES | AUTO MATIN | Bigouderie (La) | S. GORRE

Inter Environnement Bruxelles is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Environnement Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09628662109. Het bedrijf Inter Environnement Bruxelles bevindt zich op het adres: Rue du Midi 165; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Environment - Organisations. Producten gemaakt in Inter Environnement Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter Environnement Bruxelles is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Environnement Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Environnement Bruxelles, openstaande posities, locatie van Inter Environnement Bruxelles op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Environnement Bruxelles is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inter Environnement Bruxelles, company assigned to the tax number BE09628662109. The company Inter Environnement Bruxelles is located at the address: Rue du Midi 165; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Environment - Organisations. Products created in Inter Environnement Bruxelles were not found.
The main activity of Inter Environnement Bruxelles is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Environnement Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Inter Environnement Bruxelles, open positions, location of Inter Environnement Bruxelles on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Environnement Bruxelles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Environnement Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Environnement Bruxelles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Environnement Bruxelles, employees, financial statistics.