BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

Contactgegevens BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 34; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 289 10 90 (+32-02 289 10 90) 02 289 10 90 (+32-02 289 10 90)

Fax (fax): 02 289 10 99 (+32-02 289 10 99) 02 289 10 99 (+32-02 289 10 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT
Products information BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

BTW identificatienummer (tax): BE01750915527
Ondernemingsnummer: 2628448486
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environment - Organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT
(Get full report from official database of BE for BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT
Addition kinds of activities for BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

142399. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
205300. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood | Frozen bakery products, except bread
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
02790201. Volière | Aviary
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
35630000. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
38610109. Filmfilm | Motion picture film
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wolvertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vakantiejobbers bouw - Go work they said, it'll be fun they said (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Buldit is een bedrijf in het centrum van Geraardsbergen met een jong en vooral supertof team. Naast grappen en zinvolle discussies leiden over wat er deze middag op het menu staat, beheren we een 100 tal websites in de interieur- en bouwsector. Voor een nieuw project, 50 meter verder dan ons kantoor, hebben we grote verbouwplannen op de agenda staan. Daarvoor zijn we op zoek naar een jobstudent die kan helpen met de afbraakwerken. Zwaar werk schrikt jou niet af. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en vooral dat je het werk ziet liggen. Wil je graag solliciteren? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je CV en motivatiebrief.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Paralegal (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: VANDELANOTTE

    Type: Vaste Job

    In deze gevarieerde functie verzorg je na een inwerkingsperiode diverse administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling Legal. Zo sta je onder meer in voor het voorbereiden van notulen en verzorg je de nazorg bij diverse vennootschapsrechtelijke transacties. Ook het opmaken van eenvoudige overeenkomsten en het bieden van ondersteuning aan de juristen en fiscalisten bij hun dagelijkse werkzaamheden behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verzeker je een tijdig finaliseren en/of neerleggen van belangrijke documenten zoals interne en externe jaarrekeningen en diverse aangiftes. Telefonie, agendabeheer, briefwisseling, opvragen van attesten en optimaliseren van de vormgeving van rapporten en presentaties behoren tevens tot jouw ruim takenpakket.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • EMPLOYé ADMINISTRATIF FRANçAIS - ANGLAIS POUR LES SERVICES COMMANDE ET FACTURATION-EXPEDITION H/F (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Adecco Personnel Services

    Type: Werfreserve

    Vous recherchez un poste d'Employé administratif dans la région de Mouscron ? Vous êtes polyvalent, autonome, et vous maîtrisez très bien l'anglais ? Voici une fonction d'Employé administratif pour les services Commande et Facturation-expédition h/f susceptible de répondre à vos attentes. Dans le cadre du passage de l'ERP actuel vers SAP, les équipes de notre client seront largement mobilisées pendant plusieurs mois. Vous rejoindrez donc les services Commande et Facturation-expédition h/f durant la durée du projet (minimum jusque fin avril). VOTRE FONCTION : - Vous intervenez en transversal sur 2 services de la SUPPLY CHAIN : le service Commandes, et le service Facturation-Expéditions. - Vous assurez diverses tâches administratives et logistiques telles que : o Encodage : mise à jour des prix, contrôle des commandes en cours lors de la libération de lots par le laboratoire (modification des délais liés aux commandes, …). o Contrôle des factures des transporteurs. o Reporting : suivi des livraisons par la maison-mère ; des délais de livraison vers les clients, des commandes non-confirmées,… o Gestion des expéditions : préparation des picking-lists, préparation des factures, transports express, … - Vous fournissez un service optimal et êtes responsable de l’administration efficace et correcte liée à ces activités. - Vous travaillez avec différents outils informatiques (AS400, Excel, SAP). - Vous êtes en contact régulier avec notre maison-mère en Allemagne à qui vous fournissez un feed-back sur le suivi logistique des commandes à l’expédition. - Vous êtes force de proposition en termes d’amélioration des processus. - Vous faites partie d’une équipe et collaborez avec vos collègues pour assurer la continuité du service client. A ce titre, vous assurez le remplacement ponctuel de vos collègues sur leurs tâches propres.

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Laat een reactie achter voor BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. Leave a respond for BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT. BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT op de google maps. Adres en contacten BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT
Location of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT on the google maps. Address and contacts of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF | Snyers SA | P.J. GILLET | CHANTAL BRONLET | Omrix Biopharmaceuticals sa

Other related companies as BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT: ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF | Snyers SA | P.J. GILLET | CHANTAL BRONLET | Omrix Biopharmaceuticals sa

BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01750915527. Het bedrijf BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 34; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 323,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environment - Organisations. Producten gemaakt in BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, openstaande posities, locatie van BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, company assigned to the tax number BE01750915527. The company BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is located at the address: Boulevard de Waterloo 34; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 323,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environment - Organisations. Products created in BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT were not found.
The main activity of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT is not available. You also can look at reviews of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, open positions, location of BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU EUROPEEN DE L'ENVIRONNEMENT, employees, financial statistics.