Belgische Vereniging Milieurecht VZW

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Belgische Vereniging Milieurecht VZW
Private companiesReal Estate • Belgische Vereniging Milieurecht VZW

Contactgegevens Belgische Vereniging Milieurecht VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgische Vereniging Milieurecht VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgische Vereniging Milieurecht VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Universiteitstraat 6; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 264 68 94 (+32-09 264 68 94) 09 264 68 94 (+32-09 264 68 94)

Fax (fax): 09 264 69 89 (+32-09 264 69 89) 09 264 69 89 (+32-09 264 69 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgische Vereniging Milieurecht VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgische Vereniging Milieurecht VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgische Vereniging Milieurecht VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgische Vereniging Milieurecht VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgische Vereniging Milieurecht VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgische Vereniging Milieurecht VZW
Products information Belgische Vereniging Milieurecht VZW

BTW identificatienummer (tax): BE07603881835
Ondernemingsnummer: 7231170654
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 781,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Belgische Vereniging Milieurecht VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environment - Organisations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgische Vereniging Milieurecht VZW
(Get full report from official database of BE for Belgische Vereniging Milieurecht VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgische Vereniging Milieurecht VZW
Addition kinds of activities for Belgische Vereniging Milieurecht VZW

30899901. Luchtmatrassen, kunststoffen | Air mattresses, plastics
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
50460203. Verkoopautomaten, munteenheid | Vending machines, coin-operated
51599907. Koolzaad | Rapeseed

Werken bij Belgische Vereniging Milieurecht VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgische Vereniging Milieurecht VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van Belgische Vereniging Milieurecht VZW in sociale netwerken
Look for responds of Belgische Vereniging Milieurecht VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Laat een reactie achter voor Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Belgische Vereniging Milieurecht VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Leave a respond for Belgische Vereniging Milieurecht VZW. Belgische Vereniging Milieurecht VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgische Vereniging Milieurecht VZW op de google maps. Adres en contacten Belgische Vereniging Milieurecht VZW
Location of Belgische Vereniging Milieurecht VZW on the google maps. Address and contacts of Belgische Vereniging Milieurecht VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgische Vereniging Milieurecht VZW Belgische Vereniging Milieurecht VZW: Capri | Bose J Kapsalon | GAMES CITY | VAN LOO-EUROTRIMEX | SUPERDOG

Other related companies as Belgische Vereniging Milieurecht VZW: Capri | Bose J Kapsalon | GAMES CITY | VAN LOO-EUROTRIMEX | SUPERDOG

Belgische Vereniging Milieurecht VZW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgische Vereniging Milieurecht VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07603881835. Het bedrijf Belgische Vereniging Milieurecht VZW bevindt zich op het adres: Universiteitstraat 6; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 781,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Environment - Organisations. Producten gemaakt in Belgische Vereniging Milieurecht VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgische Vereniging Milieurecht VZW is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgische Vereniging Milieurecht VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgische Vereniging Milieurecht VZW, openstaande posities, locatie van Belgische Vereniging Milieurecht VZW op de kaart.

Belgische Vereniging Milieurecht VZW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgische Vereniging Milieurecht VZW, company assigned to the tax number BE07603881835. The company Belgische Vereniging Milieurecht VZW is located at the address: Universiteitstraat 6; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 781,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Environment - Organisations. Products created in Belgische Vereniging Milieurecht VZW were not found.
The main activity of Belgische Vereniging Milieurecht VZW is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgische Vereniging Milieurecht VZW is not available. You also can look at reviews of Belgische Vereniging Milieurecht VZW, open positions, location of Belgische Vereniging Milieurecht VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgische Vereniging Milieurecht VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgische Vereniging Milieurecht VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgische Vereniging Milieurecht VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgische Vereniging Milieurecht VZW, employees, financial statistics.