TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA

Contactgegevens TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vierde Havendok Kaai 255 2030 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.35 41 80 50 32.35 41 80 50

Fax (fax): 32.35 41 83 49 32.35 41 83 49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA
Products information TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01375183105
Ondernemingsnummer: 4616973876
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Dustbins, waste bins

Product categorie (product category): Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA
(Get full report from official database of BE for TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA
Addition kinds of activities for TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA

222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
326901. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
07810000. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
10610301. Molybdenietwinning | Molybdenite mining
22539904. Schoudertas, breien | Shoulderettes, knit
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
62119900. Beveiligingsmakelaars en dealers, nec | Security brokers and dealers, nec

Werken bij TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • lasser (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    lassen in atelier of op verplaatsing

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Logopedist (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LOGOPEDIE & ADVIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopedie & Advies breidt uit en is op zoek naar een bekwame, enthousiaste logopedist met een groot hart voor de patiënten.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Laat een reactie achter voor TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. Leave a respond for TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA. TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA op de google maps. Adres en contacten TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA
Location of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA on the google maps. Address and contacts of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: DEXIA | LES CERISIERS | AMARINA | J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | Design 3-2 SPRL

Other related companies as TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA: DEXIA | LES CERISIERS | AMARINA | J.V.D. Aluminiumwerken BVBA | Design 3-2 SPRL

TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01375183105. Het bedrijf TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA bevindt zich op het adres: Vierde Havendok Kaai 255 2030 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Dustbins, waste bins.
De hoofdactiviteit van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, openstaande posities, locatie van TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA op de kaart.

TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, company assigned to the tax number BE01375183105. The company TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is located at the address: Vierde Havendok Kaai 255 2030 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Dustbins, waste bins.
The main activity of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA is not available. You also can look at reviews of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, open positions, location of TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANS VANHEEDE ANTWERPEN BVBA, employees, financial statistics.