REMO MILIEUBEHEER NV

Contactgegevens REMO MILIEUBEHEER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMO MILIEUBEHEER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMO MILIEUBEHEER NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 17, Kapelstraat 3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 32.11 28 70 70 32.11 28 70 70

Fax (fax): 32.11 28 70 51 32.11 28 70 51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMO MILIEUBEHEER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMO MILIEUBEHEER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMO MILIEUBEHEER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMO MILIEUBEHEER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMO MILIEUBEHEER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMO MILIEUBEHEER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMO MILIEUBEHEER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMO MILIEUBEHEER NV
Products information REMO MILIEUBEHEER NV

BTW identificatienummer (tax): BE03938842773
Ondernemingsnummer: 8312225341
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Waste and refuse incineration - plants

Product categorie (product category): Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMO MILIEUBEHEER NV
(Get full report from official database of BE for REMO MILIEUBEHEER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMO MILIEUBEHEER NV
Addition kinds of activities for REMO MILIEUBEHEER NV

724199. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec
22119918. Lange doek, katoen | Long cloth, cotton
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
30530100. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal
37310300. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
73899966. Document opslag service | Document storage service

Werken bij REMO MILIEUBEHEER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMO MILIEUBEHEER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMO MILIEUBEHEER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMO MILIEUBEHEER NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Kok (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Damme regio Brugge zijn wij op zoek naar een keukenhulp die ervaring heeft als fazant/wildsnijder. je staat in voor het ontbenen, en versnijden van gevogelte tijdens het wildseizoen. je bereid de borden en mis en place voorDit gaat over een tijdelijke functie van 15 oktober tot eind februari 2019

  • Meet- En Regeltechnieker (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een meet-en regeltechnieker voor regio Sint-Denijs-Westrem Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het ganse project  Je lost elektrische meet- en regeltechnische storingen volledig zelfstandig op Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud op verschillende installaties Tevens implementeer je veranderingen aan installaties en processen Je verwerkt verslagen, materiaalreserveringen en werkvoorbereidingen in het SAP 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van REMO MILIEUBEHEER NV in sociale netwerken
Look for responds of REMO MILIEUBEHEER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMO MILIEUBEHEER NV. Laat een reactie achter voor REMO MILIEUBEHEER NV. REMO MILIEUBEHEER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMO MILIEUBEHEER NV. Leave a respond for REMO MILIEUBEHEER NV. REMO MILIEUBEHEER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMO MILIEUBEHEER NV op de google maps. Adres en contacten REMO MILIEUBEHEER NV
Location of REMO MILIEUBEHEER NV on the google maps. Address and contacts of REMO MILIEUBEHEER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come REMO MILIEUBEHEER NV REMO MILIEUBEHEER NV: DEUTSCHE BANK | Dumortier A | V. DUCH?TEAU | Steendam J | MAISON CALLA

Other related companies as REMO MILIEUBEHEER NV: DEUTSCHE BANK | Dumortier A | V. DUCH?TEAU | Steendam J | MAISON CALLA

REMO MILIEUBEHEER NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMO MILIEUBEHEER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938842773. Het bedrijf REMO MILIEUBEHEER NV bevindt zich op het adres: 17, Kapelstraat 3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Waste and refuse incineration - plants.
De hoofdactiviteit van REMO MILIEUBEHEER NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMO MILIEUBEHEER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMO MILIEUBEHEER NV, openstaande posities, locatie van REMO MILIEUBEHEER NV op de kaart.

REMO MILIEUBEHEER NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMO MILIEUBEHEER NV, company assigned to the tax number BE03938842773. The company REMO MILIEUBEHEER NV is located at the address: 17, Kapelstraat 3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Waste and refuse incineration - plants.
The main activity of REMO MILIEUBEHEER NV is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of REMO MILIEUBEHEER NV is not available. You also can look at reviews of REMO MILIEUBEHEER NV, open positions, location of REMO MILIEUBEHEER NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMO MILIEUBEHEER NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMO MILIEUBEHEER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMO MILIEUBEHEER NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMO MILIEUBEHEER NV, employees, financial statistics.