BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV
Private companiesLegal Services • BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

Contactgegevens BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 235, Jules Moretuslei 2610 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.38 27 12 81 32.38 27 12 81

Fax (fax): 32.38 25 19 17 32.38 25 19 17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV
Products information BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01076354980
Ondernemingsnummer: 5935333251
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Incinerators

Product categorie (product category): Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV
(Get full report from official database of BE for BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV
Addition kinds of activities for BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

209901. stropen | Syrups
281903. Aluminiumverbindingen | Aluminum compounds
283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
26529900. Installatie kartonnen dozen, niet inbegrepen | Setup paperboard boxes, nec
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
51910401. Harness apparatuur | Harness equipment
58120102. Cajun restaurant | Cajun restaurant

Werken bij BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Chauffeur CE ( M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf regio Gent, zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een rijbewijs CE. Je staat in voor het transport van bloemen en planten. Dit nationaal en internationaal.  Als chauffeur CE maak je meerdaagse ritten naar het buitenland. Dit binnen een cirkel Parijs - Dortmund - Amsterdam. Hierbij sta je zelf in voor het laden en lossen met gebruik van een laadklep. Je werkt je opdracht af van A tot Z waarbij je enkele administratieve taken ( leeggoed documenten, CMR,...) vervult. 

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • Winkelmedewerker supermarkt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Zoersel zijn we op zoek naar een voltijdse winkelmedeewerker. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je helpt met het laden en lossen van de vracht je vult de winkel aan en spiegelt volgens het FIFO-principe je rekent af aan de kassa je helpt klanten verder die vragen hebben je doet een kwaliteitscontrole

  • Machine operator (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Industriële bewakingsagent Limburg (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Laat een reactie achter voor BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. Leave a respond for BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV. BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV op de google maps. Adres en contacten BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV
Location of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV on the google maps. Address and contacts of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: MUTUALIT? SOCIALISTE | Corbeel-Mercer Isabelle | F. VANDENDAEL | Duck H | Lejeune L

Other related companies as BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV: MUTUALIT? SOCIALISTE | Corbeel-Mercer Isabelle | F. VANDENDAEL | Duck H | Lejeune L

BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01076354980. Het bedrijf BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV bevindt zich op het adres: 235, Jules Moretuslei 2610 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. Lijst met producten zijn Incinerators.
De hoofdactiviteit van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, openstaande posities, locatie van BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV op de kaart.

BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, company assigned to the tax number BE01076354980. The company BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is located at the address: 235, Jules Moretuslei 2610 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Environment - machinery and equipment; Mechanical Engineering - machines. List of products are Incinerators.
The main activity of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV is not available. You also can look at reviews of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, open positions, location of BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAFENISSEN THEO SMEDTS NV, employees, financial statistics.