PAGE SA

Contactgegevens PAGE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAGE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAGE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Jean Mermoz 1 6041 Gosselies, België

Telefoon (phone): 32.71 25 60 10 32.71 25 60 10

Fax (fax): 32.71 25 60 15 32.71 25 60 15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAGE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAGE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAGE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAGE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAGE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAGE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAGE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAGE SA
Products information PAGE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01375183105
Ondernemingsnummer: 4616973876
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Environment - services

Product categorie (product category): Environment - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAGE SA
(Get full report from official database of BE for PAGE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAGE SA
Addition kinds of activities for PAGE SA

2337. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
382400. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
35310103. Logging apparatuur | Logging equipment
38510203. Beschermers, oog | Protectors, eye
72199902. Wasserij, behalve kracht en munten | Laundry, except power and coin-operated

Werken bij PAGE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAGE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAGE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAGE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP NINOVE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Technisch verkoper (m/v) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FLEXTRA- INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt voor een warm onthaal, luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z. Voornaamste activiteiten zijn: plannen overlopen met de klant, technische mogelijkheden bespreken, berekenen en uitwerken, offerte opstellen en order finaliseren.

  • KRAANMAN - REGIO KRUISHOUTEM - OPTIE VAST (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het uitvoeren van diverse graafwerkzaamheden binnen de afdeling wegen of de afdeling kabels en leidingen. Je bestuurt en bedient een mobiele kraan (rups of banden).

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN ZORG - VERPLEGING voor weekendwerk (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Compostela

    Type: Studentenjob

    Voor de weekends zijn we nog op zoek naar gemotiveerde jobstudenten verzorging / verpleging. Samen met de andere leden van het zorgteam staat u in voor de verzorging en begeleiding van de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van PAGE SA in sociale netwerken
Look for responds of PAGE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAGE SA. Laat een reactie achter voor PAGE SA. PAGE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAGE SA. Leave a respond for PAGE SA. PAGE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAGE SA op de google maps. Adres en contacten PAGE SA
Location of PAGE SA on the google maps. Address and contacts of PAGE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAGE SA PAGE SA: Lecocq A | IMMO DES PROPRI?TAIRES | Bauwelinck Haircap BVBA | PIRAMART | PETER MONBAILLEU BVBA

Other related companies as PAGE SA: Lecocq A | IMMO DES PROPRI?TAIRES | Bauwelinck Haircap BVBA | PIRAMART | PETER MONBAILLEU BVBA

PAGE SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAGE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01375183105. Het bedrijf PAGE SA bevindt zich op het adres: Avenue Jean Mermoz 1 6041 Gosselies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Environment - machinery and equipment. Lijst met producten zijn Environment - services.
De hoofdactiviteit van PAGE SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAGE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAGE SA, openstaande posities, locatie van PAGE SA op de kaart.

PAGE SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAGE SA, company assigned to the tax number BE01375183105. The company PAGE SA is located at the address: Avenue Jean Mermoz 1 6041 Gosselies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Environment - machinery and equipment. List of products are Environment - services.
The main activity of PAGE SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAGE SA is not available. You also can look at reviews of PAGE SA, open positions, location of PAGE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAGE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAGE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAGE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAGE SA, employees, financial statistics.