Desk NV

Contactgegevens Desk NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desk NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desk NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vredebaan 55-56; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 440 68 44 (+32-03 440 68 44) 03 440 68 44 (+32-03 440 68 44)

Fax (fax): 03 440 87 54 (+32-03 440 87 54) 03 440 87 54 (+32-03 440 87 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desk NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desk NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desk NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desk NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desk NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desk NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desk NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desk NV
Products information Desk NV

BTW identificatienummer (tax): BE08308380126
Ondernemingsnummer: 8002685546
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 213,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Desk NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Envelopes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desk NV
(Get full report from official database of BE for Desk NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desk NV
Addition kinds of activities for Desk NV

072203. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
23390308. Rokken, tennis | Skirts, tennis
34210204. Scharen, hand | Shears, hand
35869901. Benzinepompen, meten of doseren | Gasoline pumps, measuring or dispensing
39559902. Printcartridges voor laser en andere computerprinters | Print cartridges for laser and other computer printers
39939901. Reclame kunstwerk | Advertising artwork
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant
80710100. Testlaboratoria | Testing laboratories
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Desk NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desk NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desk NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desk NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Onderhoudsmedewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Mechelen zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de levering van verse producten aan supermarkten.  Als onderhoudsmedewerker sta je in voor de orde en netheid in het magazijn.  je werkt met een industriële reinigingsmachine je kan kleine herstellingswerken in het magazijn uitvoeren  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Greenyard is een globale marktleider in verse en bereide groenten & fruit en in groeimedia. Greenyard heeft activiteiten wereldwijd en bedient een globale klantenbasis die onder andere de belangrijkste retailers in Europa omvat.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Flexijob poetshulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: GALJOEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het schoonmaken van ons restaruant. Je werkt bij voorkeur op donderdag (9 tot 12 en 12:30 tot 16:30 = 7u) en zondag (16 tot 19 = 3u), dit is bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Desk NV in sociale netwerken
Look for responds of Desk NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desk NV. Laat een reactie achter voor Desk NV. Desk NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desk NV. Leave a respond for Desk NV. Desk NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desk NV op de google maps. Adres en contacten Desk NV
Location of Desk NV on the google maps. Address and contacts of Desk NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Desk NV Desk NV: Générale de Banque SA | ANNA VAN REENEN | Huglo Christian | Jolicor NV | LOOSBERGH CH OUDHUIS BVBA

Other related companies as Desk NV: Générale de Banque SA | ANNA VAN REENEN | Huglo Christian | Jolicor NV | LOOSBERGH CH OUDHUIS BVBA

Desk NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desk NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08308380126. Het bedrijf Desk NV bevindt zich op het adres: Vredebaan 55-56; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 213,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Envelopes. Producten gemaakt in Desk NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desk NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desk NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desk NV, openstaande posities, locatie van Desk NV op de kaart.

Desk NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desk NV, company assigned to the tax number BE08308380126. The company Desk NV is located at the address: Vredebaan 55-56; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 213,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Envelopes. Products created in Desk NV were not found.
The main activity of Desk NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Desk NV is not available. You also can look at reviews of Desk NV, open positions, location of Desk NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desk NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desk NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desk NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desk NV, employees, financial statistics.