BONG BELGIUM SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • BONG BELGIUM SA
Private companiesCoal Mining • BONG BELGIUM SA

Contactgegevens BONG BELGIUM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONG BELGIUM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONG BELGIUM SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de la Guelenne 20; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 34 76 76 (+32-067 34 76 76) 067 34 76 76 (+32-067 34 76 76)

Fax (fax): 067 34 76 77 (+32-067 34 76 77) 067 34 76 77 (+32-067 34 76 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONG BELGIUM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONG BELGIUM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONG BELGIUM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONG BELGIUM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONG BELGIUM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONG BELGIUM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONG BELGIUM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONG BELGIUM SA
Products information BONG BELGIUM SA

BTW identificatienummer (tax): BE01798706054
Ondernemingsnummer: 2533416748
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BONG BELGIUM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Envelopes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONG BELGIUM SA
(Get full report from official database of BE for BONG BELGIUM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONG BELGIUM SA
Addition kinds of activities for BONG BELGIUM SA

394400. Spellen, speelgoed en voertuigen van kinderen | Games, toys, and children's vehicles
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
33560702. Zirkonium- en zirkoniumlegering: rollen, tekenen of extruderen | Zirconium and zirconium alloy: rolling, drawing,or extruding
35680200. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
50310103. Zijde, hout | Siding, wood
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm
62110207. Ondernemers, veiligheid | Underwriters, security

Werken bij BONG BELGIUM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONG BELGIUM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONG BELGIUM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONG BELGIUM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Omgevingsambtenaar (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je maakt deel uit van het team dat instaat voor de behandeling van de omgevingsvergunning. Als deskundige realiseer je een efficiënte, doelgerichte en geïntegreerde vergunningsverlening. Je staat in voor de behandeling van vergunningsaanvragen voor het uitvoeren van stedenbouwkundige handelingen, het verkavelen van gronden en/of de exploitatie van ingedeelde inrichtingen. Samen met het team bewaak je de goede dienstverlening. Door het onderhouden van interne en externe contacten verzeker je de goede informatiedoorstroming. Samen met 4 collega-omgevingsambtenaren sta je in voor het onderzoek en de opvolging van klachten en zo nodig de handhaving ervan.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • Tijdelijk Teamleader Customer Service (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Teamleader van de Customer Service afdeling zal je instaan voor twee teams. Het gaat hierbij om het Customer Service team UK en Customer Service team Frankrijk.  Als Teamleader Customer Service zal je een coördinerende en uitvoerende rol opnemen. Je zal enerzijds jouw team coachen en opvolgen. Anderzijds zal je zelf de orders van de belangrijkste klanten verwerken/controleren. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Dagelijkse contacten met klanten en andere stakeholders bv. Logistiek, Productieplanning,... Planning klantorders Stockbeheer klanten Masterdata  Controle op facturatie, debiteurenbeheer,... Prijsafspraken met klanten verzorgen ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationaal productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Teamleader voor de Customer Service Afdeling. Het gaat hierbij om een Tijdelijke job ter vervanging. Exacte einddatum nog niet gekend.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • Jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Akros Solutions - Business / IT Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons, pour notre client situé à Bruxelles, un Business Analyst / IT Analyst. Vous rejoignez l'équipe dans le cadre de la transformation digitale de la société. La fonction L'identification des besoins de changement avec les représentants du métier et les clients de la société. L'analyse de tous les besoins ainsi que l'identification des impacts sur les processus et les applications concernées. La conception des processus cibles. La réalisation des analyses fonctionnelles. La coordination et le suivi des changements. La participation aux tests. La rédaction de la documentation fonctionnelle. La résolution des incidents et des problèmes. Votre profil Vous avez 3 ans ou plus d'expérience comme Business / IT Analyst. Vous avez de l'expérience avec UML et BPMN. Vous avez de l'expérience dans un contexte Agile. Vous parlez couramment le Français (l'Anglais et/ou le Néerlandais est un plus). Vous avez un esprit critique et pouvez proposer des solutions innovantes. Intéressé(e)? Envoyez-nous votre CV au plus vite !

Zoek naar antwoorden van BONG BELGIUM SA in sociale netwerken
Look for responds of BONG BELGIUM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONG BELGIUM SA. Laat een reactie achter voor BONG BELGIUM SA. BONG BELGIUM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONG BELGIUM SA. Leave a respond for BONG BELGIUM SA. BONG BELGIUM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONG BELGIUM SA op de google maps. Adres en contacten BONG BELGIUM SA
Location of BONG BELGIUM SA on the google maps. Address and contacts of BONG BELGIUM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BONG BELGIUM SA BONG BELGIUM SA: ULTIMO TOCCO | KIJKSHOP BESTSELLERS | LA G?N?RALE DE BIENS | Corderie Smits-Henin | FEDERALE POLITIE

Other related companies as BONG BELGIUM SA: ULTIMO TOCCO | KIJKSHOP BESTSELLERS | LA G?N?RALE DE BIENS | Corderie Smits-Henin | FEDERALE POLITIE

BONG BELGIUM SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONG BELGIUM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01798706054. Het bedrijf BONG BELGIUM SA bevindt zich op het adres: Chemin de la Guelenne 20; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Envelopes. Producten gemaakt in BONG BELGIUM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BONG BELGIUM SA is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONG BELGIUM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONG BELGIUM SA, openstaande posities, locatie van BONG BELGIUM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONG BELGIUM SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONG BELGIUM SA, company assigned to the tax number BE01798706054. The company BONG BELGIUM SA is located at the address: Chemin de la Guelenne 20; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 108,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Envelopes. Products created in BONG BELGIUM SA were not found.
The main activity of BONG BELGIUM SA is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BONG BELGIUM SA is not available. You also can look at reviews of BONG BELGIUM SA, open positions, location of BONG BELGIUM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONG BELGIUM SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONG BELGIUM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONG BELGIUM SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONG BELGIUM SA, employees, financial statistics.