L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • L'Atelier 2000 A.S.B.L.
Private companiesMembership Organizations • L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Contactgegevens L'Atelier 2000 A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Atelier 2000 A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Heppignies Z.I. Ouest 6220 Fleurus, België

Telefoon (phone): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

Fax (fax): 71 (+32-71) 71 (+32-71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Atelier 2000 A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Atelier 2000 A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Atelier 2000 A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Atelier 2000 A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Atelier 2000 A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Atelier 2000 A.S.B.L.
Products information L'Atelier 2000 A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE02007446289
Ondernemingsnummer: 8428680419
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Fax delivery services; Management information systems; Packing services

Product categorie (product category): Envelopes And Pocket Envelopes For Advertising Purposes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Atelier 2000 A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for L'Atelier 2000 A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Atelier 2000 A.S.B.L.
Addition kinds of activities for L'Atelier 2000 A.S.B.L.

701102. Vakantie logeert | Vacation lodges
24219902. Kippenmolen | Chipper mill
35990000. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
38420113. Ruimtepakken | Space suits
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
50849903. Ventilators, industriële | Fans, industrial

Werken bij L'Atelier 2000 A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Atelier 2000 A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Monteur Industriebouw (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Ieper zijn we dringend op zoek naar een monteur van industriebouw. Je werkt nauw samen met uw collega's alsook met de collega die de mobiele torenkraan bestuurd. Uw takenpakket bestaat onder andere uit het besturen van de hoogtewerker, plaatsen van betonnen platen, dakwerken, afwerking van de panelen, etc.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lauw - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • 1 seksuoloog (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen zijn we op zoek naar een nieuwe, gemotiveerde seksuoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis. Meer info op www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van L'Atelier 2000 A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of L'Atelier 2000 A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor L'Atelier 2000 A.S.B.L.. L'Atelier 2000 A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Atelier 2000 A.S.B.L.. Leave a respond for L'Atelier 2000 A.S.B.L.. L'Atelier 2000 A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Atelier 2000 A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten L'Atelier 2000 A.S.B.L.
Location of L'Atelier 2000 A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of L'Atelier 2000 A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Atelier 2000 A.S.B.L. L'Atelier 2000 A.S.B.L.: JOEL VANDAMME | Hipparque | GRESSE ET RASKIN | CONSTANT/TOITURES CONSTANT | RUSTOORD DE REIGER

Other related companies as L'Atelier 2000 A.S.B.L.: JOEL VANDAMME | Hipparque | GRESSE ET RASKIN | CONSTANT/TOITURES CONSTANT | RUSTOORD DE REIGER

L'Atelier 2000 A.S.B.L. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Atelier 2000 A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02007446289. Het bedrijf L'Atelier 2000 A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Avenue de Heppignies Z.I. Ouest 6220 Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Envelopes And Pocket Envelopes For Advertising Purposes. Lijst met producten zijn Fax delivery services; Management information systems; Packing services.
De hoofdactiviteit van L'Atelier 2000 A.S.B.L. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Atelier 2000 A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Atelier 2000 A.S.B.L., openstaande posities, locatie van L'Atelier 2000 A.S.B.L. op de kaart.

L'Atelier 2000 A.S.B.L. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'Atelier 2000 A.S.B.L., company assigned to the tax number BE02007446289. The company L'Atelier 2000 A.S.B.L. is located at the address: Avenue de Heppignies Z.I. Ouest 6220 Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Envelopes And Pocket Envelopes For Advertising Purposes. List of products are Fax delivery services; Management information systems; Packing services.
The main activity of L'Atelier 2000 A.S.B.L. is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Atelier 2000 A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of L'Atelier 2000 A.S.B.L., open positions, location of L'Atelier 2000 A.S.B.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Atelier 2000 A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Atelier 2000 A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Atelier 2000 A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Atelier 2000 A.S.B.L., employees, financial statistics.