TROCH MOBILE CLEANING

Contactgegevens TROCH MOBILE CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TROCH MOBILE CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

TROCH MOBILE CLEANING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAGDALENALEI 4; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36534138 (+32-36534138) 36534138 (+32-36534138)

Fax (fax): +32 (12) 858-85-56 +32 (12) 858-85-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TROCH MOBILE CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TROCH MOBILE CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TROCH MOBILE CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TROCH MOBILE CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TROCH MOBILE CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TROCH MOBILE CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TROCH MOBILE CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TROCH MOBILE CLEANING
Products information TROCH MOBILE CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE09098571777
Ondernemingsnummer: 6741729736
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Services: Carwash 脿 Domicile.

Product categorie (product category): Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TROCH MOBILE CLEANING
(Get full report from official database of BE for TROCH MOBILE CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor TROCH MOBILE CLEANING
Addition kinds of activities for TROCH MOBILE CLEANING

349602. Draadketting | Wire chain
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20410104. Durummeel | Durum flour
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases

Werken bij TROCH MOBILE CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TROCH MOBILE CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TROCH MOBILE CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TROCH MOBILE CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van TROCH MOBILE CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of TROCH MOBILE CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor TROCH MOBILE CLEANING. Laat een reactie achter voor TROCH MOBILE CLEANING. TROCH MOBILE CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TROCH MOBILE CLEANING. Leave a respond for TROCH MOBILE CLEANING. TROCH MOBILE CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TROCH MOBILE CLEANING op de google maps. Adres en contacten TROCH MOBILE CLEANING
Location of TROCH MOBILE CLEANING on the google maps. Address and contacts of TROCH MOBILE CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come TROCH MOBILE CLEANING TROCH MOBILE CLEANING: FACQ | D. HEGER | Centres de Diagnostic M茅dical Radiologique des Cliniques du Sud-Luxembourg | ADAM'S COMPUTER NAMUR | J. VERSCHAFFEL

Other related companies as TROCH MOBILE CLEANING: FACQ | D. HEGER | Centres de Diagnostic M茅dical Radiologique des Cliniques du Sud-Luxembourg | ADAM'S COMPUTER NAMUR | J. VERSCHAFFEL

TROCH MOBILE CLEANING is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TROCH MOBILE CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098571777. Het bedrijf TROCH MOBILE CLEANING bevindt zich op het adres: MAGDALENALEI 4; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: Carwash 脿 Domicile..
De hoofdactiviteit van TROCH MOBILE CLEANING is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TROCH MOBILE CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TROCH MOBILE CLEANING, openstaande posities, locatie van TROCH MOBILE CLEANING op de kaart.

TROCH MOBILE CLEANING is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TROCH MOBILE CLEANING, company assigned to the tax number BE09098571777. The company TROCH MOBILE CLEANING is located at the address: MAGDALENALEI 4; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: Carwash 脿 Domicile..
The main activity of TROCH MOBILE CLEANING is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TROCH MOBILE CLEANING is not available. You also can look at reviews of TROCH MOBILE CLEANING, open positions, location of TROCH MOBILE CLEANING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TROCH MOBILE CLEANING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TROCH MOBILE CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TROCH MOBILE CLEANING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TROCH MOBILE CLEANING, employees, financial statistics.