GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE
Private companiesTobacco Products • GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

Contactgegevens GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN VUURGATSTRAAT 9; 1560; HOEILAART, België

Telefoon (phone): 26572643 (+32-26572643) 26572643 (+32-26572643)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE
Products information GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: D茅pannage & Remorquage.

Product categorie (product category): Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE
(Get full report from official database of BE for GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE
Addition kinds of activities for GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

525100. Hardwarewinkels | Hardware stores
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
38120500. Verdediging systemen en apparatuur | Defense systems and equipment
51220309. Proprietary (patent) medicijnen, nec | Proprietary (patent) medicines, nec

Werken bij GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE in sociale netwerken
Look for responds of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Laat een reactie achter voor GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. Leave a respond for GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE. GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE op de google maps. Adres en contacten GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE
Location of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE on the google maps. Address and contacts of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: Peinture Philippe Warnant SPRL | Pom Pom Poney ASBL | INTERCOIFFURE NICO | BERGHMANS | UMO SPRL

Other related companies as GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE: Peinture Philippe Warnant SPRL | Pom Pom Poney ASBL | INTERCOIFFURE NICO | BERGHMANS | UMO SPRL

GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE bevindt zich op het adres: KLEIN VUURGATSTRAAT 9; 1560; HOEILAART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: D茅pannage & Remorquage..
De hoofdactiviteit van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, openstaande posities, locatie van GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE op de kaart.

GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, company assigned to the tax number BE07008422851. The company GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is located at the address: KLEIN VUURGATSTRAAT 9; 1560; HOEILAART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: D茅pannage & Remorquage..
The main activity of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE is not available. You also can look at reviews of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, open positions, location of GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR. DERAYMAEKER-DE WITTE, employees, financial statistics.