ALBERT GARAGE

Contactgegevens ALBERT GARAGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT GARAGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT GARAGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATION 59; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 475556862 (+32-475556862) 475556862 (+32-475556862)

Fax (fax): +32 (65) 231-49-91 +32 (65) 231-49-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT GARAGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT GARAGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT GARAGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT GARAGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT GARAGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT GARAGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT GARAGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT GARAGE
Products information ALBERT GARAGE

BTW identificatienummer (tax): BE03324157714
Ondernemingsnummer: 1775909423
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Sp茅cialistes en Direction Assist茅e, Restauration, D茅pannage & Remorquage, Composants Electroniques, Remorquage, Installation & Entretien d?Air Conditionn茅, Services d?entretien, Embrayages, Equilibrage des Roues. Types de V茅hicules: Taxis, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Minibus, Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Lamborghini, Nissan, Asia, Volkswagen & Audi, Honda, Citroen, Rocsta, Volvo, Porsche, Lotus, Smart, Aston Martin, Lexus, Vauxhall, Scimitar, Ferrari, Mercedes, Cadillac.

Product categorie (product category): Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT GARAGE
(Get full report from official database of BE for ALBERT GARAGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT GARAGE
Addition kinds of activities for ALBERT GARAGE

245201. Boerderij- en landbouwgebouwen, geprefabriceerd hout | Farm and agricultural buildings, prefabricated wood
291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
515901. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
17949901. Opgraving en gradering, bouwconstructie | Excavation and grading, building construction
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
34210105. Aardappelschilfers, hand | Potato peelers, hand
51429900. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec

Werken bij ALBERT GARAGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT GARAGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT GARAGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT GARAGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Orelia Zorg NV

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Senior Network System Engineer (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Trinsy

    Type: Vaste Job

    Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • weekendhulp bakkerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Bakkerij Selis

    Type: Flexijob

    koffiekoeken afwerken, winkel inladen, afwassen, de bakkerij opkuisen, producten voor 's nacht al klaarzetten

Zoek naar antwoorden van ALBERT GARAGE in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT GARAGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT GARAGE. Laat een reactie achter voor ALBERT GARAGE. ALBERT GARAGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT GARAGE. Leave a respond for ALBERT GARAGE. ALBERT GARAGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT GARAGE op de google maps. Adres en contacten ALBERT GARAGE
Location of ALBERT GARAGE on the google maps. Address and contacts of ALBERT GARAGE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT GARAGE ALBERT GARAGE: Hermans | JAN SPOORMANS | FEDERALE POLITIE | Espace Evolution SPRL | FRANS LARMINIER

Other related companies as ALBERT GARAGE: Hermans | JAN SPOORMANS | FEDERALE POLITIE | Espace Evolution SPRL | FRANS LARMINIER

ALBERT GARAGE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT GARAGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03324157714. Het bedrijf ALBERT GARAGE bevindt zich op het adres: STATION 59; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. Lijst met producten zijn Services: Sp茅cialistes en Direction Assist茅e, Restauration, D茅pannage & Remorquage, Composants Electroniques, Remorquage, Installation & Entretien d?Air Conditionn茅, Services d?entretien, Embrayages, Equilibrage des Roues. Types de V茅hicules: Taxis, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Minibus, Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Lamborghini, Nissan, Asia, Volkswagen & Audi, Honda, Citroen, Rocsta, Volvo, Porsche, Lotus, Smart, Aston Martin, Lexus, Vauxhall, Scimitar, Ferrari, Mercedes, Cadillac..
De hoofdactiviteit van ALBERT GARAGE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT GARAGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT GARAGE, openstaande posities, locatie van ALBERT GARAGE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALBERT GARAGE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALBERT GARAGE, company assigned to the tax number BE03324157714. The company ALBERT GARAGE is located at the address: STATION 59; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Entretien et r茅parations de v茅hicules 脿 domicile. List of products are Services: Sp茅cialistes en Direction Assist茅e, Restauration, D茅pannage & Remorquage, Composants Electroniques, Remorquage, Installation & Entretien d?Air Conditionn茅, Services d?entretien, Embrayages, Equilibrage des Roues. Types de V茅hicules: Taxis, Voitures Anciennes & Anc锚tres, Minibus, Quatre Roues Motrices. Marques de Voitures: Lamborghini, Nissan, Asia, Volkswagen & Audi, Honda, Citroen, Rocsta, Volvo, Porsche, Lotus, Smart, Aston Martin, Lexus, Vauxhall, Scimitar, Ferrari, Mercedes, Cadillac..
The main activity of ALBERT GARAGE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT GARAGE is not available. You also can look at reviews of ALBERT GARAGE, open positions, location of ALBERT GARAGE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT GARAGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT GARAGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT GARAGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT GARAGE, employees, financial statistics.