GARAGE CARROSSERIE CLAUS

Contactgegevens GARAGE CARROSSERIE CLAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE CARROSSERIE CLAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE CARROSSERIE CLAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENENSTRAAT 39; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57466448 (+32-57466448) 57466448 (+32-57466448)

Fax (fax): +32 (53) 501-71-92 +32 (53) 501-71-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE CARROSSERIE CLAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE CARROSSERIE CLAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE CARROSSERIE CLAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE CARROSSERIE CLAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE CARROSSERIE CLAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE CARROSSERIE CLAUS
Products information GARAGE CARROSSERIE CLAUS

BTW identificatienummer (tax): BE08741790771
Ondernemingsnummer: 7761535644
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Facilit茅s: Magasin.. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Marques de Voitures: Lada, Fiat, Lancia.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE CARROSSERIE CLAUS
(Get full report from official database of BE for GARAGE CARROSSERIE CLAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE CARROSSERIE CLAUS
Addition kinds of activities for GARAGE CARROSSERIE CLAUS

29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
35850201. Kasten, show en display, gekoeld | Cabinets, show and display, refrigerated
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij GARAGE CARROSSERIE CLAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE CARROSSERIE CLAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Machine operator (vullijn) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in het verwerken en verpakken van potgronden zijn we op zoek naar vullijnoperatoren. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces rond het verpakken van potgronden. Naast het afstellen van de machines ben je eveneens verantwoordelijk voor het bestellen van de basismaterialen die nodig zijn voor de productie, los je storingen op en rapporteer je naar de ploegbaas. Er wordt van je verwacht dat je het eindproduct aflevert dat voor 100% aan de normen beantwoordt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van GARAGE CARROSSERIE CLAUS in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE CARROSSERIE CLAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Laat een reactie achter voor GARAGE CARROSSERIE CLAUS. GARAGE CARROSSERIE CLAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE CARROSSERIE CLAUS. Leave a respond for GARAGE CARROSSERIE CLAUS. GARAGE CARROSSERIE CLAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE CARROSSERIE CLAUS op de google maps. Adres en contacten GARAGE CARROSSERIE CLAUS
Location of GARAGE CARROSSERIE CLAUS on the google maps. Address and contacts of GARAGE CARROSSERIE CLAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE CARROSSERIE CLAUS GARAGE CARROSSERIE CLAUS: GEMEENTEBESTUUR GROOT-KORTENBERG | Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA | WILLY | Bergmans Jan | G.O. CREATIONS

Other related companies as GARAGE CARROSSERIE CLAUS: GEMEENTEBESTUUR GROOT-KORTENBERG | Van Biesen Verzekeringskantoor BVBA | WILLY | Bergmans Jan | G.O. CREATIONS

GARAGE CARROSSERIE CLAUS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE CARROSSERIE CLAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08741790771. Het bedrijf GARAGE CARROSSERIE CLAUS bevindt zich op het adres: MENENSTRAAT 39; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilit茅s: Magasin.. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Marques de Voitures: Lada, Fiat, Lancia..
De hoofdactiviteit van GARAGE CARROSSERIE CLAUS is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE CARROSSERIE CLAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE CARROSSERIE CLAUS, openstaande posities, locatie van GARAGE CARROSSERIE CLAUS op de kaart.

GARAGE CARROSSERIE CLAUS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE CARROSSERIE CLAUS, company assigned to the tax number BE08741790771. The company GARAGE CARROSSERIE CLAUS is located at the address: MENENSTRAAT 39; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Stations-service and carburants. List of products are Facilit茅s: Magasin.. Types de V茅hicules: V茅hicules Utilitaires. Marques de Voitures: Lada, Fiat, Lancia..
The main activity of GARAGE CARROSSERIE CLAUS is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE CARROSSERIE CLAUS is not available. You also can look at reviews of GARAGE CARROSSERIE CLAUS, open positions, location of GARAGE CARROSSERIE CLAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE CARROSSERIE CLAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE CARROSSERIE CLAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE CARROSSERIE CLAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE CARROSSERIE CLAUS, employees, financial statistics.