FLLUON BVBA

Contactgegevens FLLUON BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLUON BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLUON BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 560 3090 Overijse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-86-00-10 32-26-86-00-10

Fax (fax): 32-26-86-00-19 32-26-86-00-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLUON BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLUON BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLUON BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLUON BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLUON BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLUON BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLUON BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLUON BVBA
Products information FLLUON BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07068572998
Ondernemingsnummer: 4985290527
Hoofdstad (capital): 773,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLLUON BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Communication

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLUON BVBA
(Get full report from official database of BE for FLLUON BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLUON BVBA
Addition kinds of activities for FLLUON BVBA

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
17990601. Badkuip reparatie | Bathtub refinishing
27549917. Aandeel certificaten: gravure printing | Stock certificates: gravure printing
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
30690000. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij FLLUON BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLUON BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLUON BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLUON BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Expert uitzendconsulent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs (Holding)

    Type: Vaste Job

    Een klant belt je op met een nieuwe vacature en hup, daar ga je… Je bevraagt in detail wat en wie de klant zoekt en kan dit om gaan vormen in een mooie vacature. Door je goede contacten met je reeds gescreende kandidaten kan je snel schakelen en de juiste kandidaten contacteren. Niemand in je bestaande kandidatenbestand? Voor jou is dit een extra uitdaging! Via verschillende kanalen ga je de juiste kandidaten sourcen. Je stuurt teasende berichten via LinkedIn, Indeed, Jobat en VDAB waarbij je hoofddoel is om de interesse van de beoogde kandidaat te wekken. Je nodigt de kandidaten uit en door het diepte-interview weet je hun soft en hard skills, ervaring en diploma’s perfect in kaart te brengen. Al deze info weet je dan ook weer efficiënt over te brengen aan je klant. Je volgt nauwgezet iedere stap op die je kandidaat neemt in het sollicitatieproces (ook bij je klant) en ondersteunt waar nodig. Eenmaal je kandidaat aan de slag is, volg je wekelijks op hoe alles loopt, zodat je tijdig kan anticiperen op problemen. Tot slot adviseer je klanten bij hun zoektocht (loononderhandelingen, contractvorm etc.).

  • Trainer Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van FLLUON BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLLUON BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLUON BVBA. Laat een reactie achter voor FLLUON BVBA. FLLUON BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLUON BVBA. Leave a respond for FLLUON BVBA. FLLUON BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLUON BVBA op de google maps. Adres en contacten FLLUON BVBA
Location of FLLUON BVBA on the google maps. Address and contacts of FLLUON BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLUON BVBA FLLUON BVBA: SUZANNE BASTIN | Frederika | KASTEELPARK GROENNENBERG | GARAGE CARROSSERIE MAES | Qbian

Other related companies as FLLUON BVBA: SUZANNE BASTIN | Frederika | KASTEELPARK GROENNENBERG | GARAGE CARROSSERIE MAES | Qbian

FLLUON BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLUON BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07068572998. Het bedrijf FLLUON BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 560 3090 Overijse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 773,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 152,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Communication. Producten gemaakt in FLLUON BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLUON BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLUON BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLUON BVBA, openstaande posities, locatie van FLLUON BVBA op de kaart.

FLLUON BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLUON BVBA, company assigned to the tax number BE07068572998. The company FLLUON BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 560 3090 Overijse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 773,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 152,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Communication. Products created in FLLUON BVBA were not found.
The main activity of FLLUON BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLUON BVBA is not available. You also can look at reviews of FLLUON BVBA, open positions, location of FLLUON BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLUON BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLUON BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLUON BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLUON BVBA, employees, financial statistics.