FLCASADORO NV

Contactgegevens FLCASADORO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCASADORO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCASADORO NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Industriepark-Noord 13 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-77-73-93 32-37-77-73-93

Fax (fax): 32-37-77-73-93 32-37-77-73-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCASADORO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCASADORO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCASADORO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCASADORO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCASADORO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCASADORO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCASADORO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCASADORO NV
Products information FLCASADORO NV

BTW identificatienummer (tax): BE09209533691
Ondernemingsnummer: 6417633056
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLCASADORO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCASADORO NV
(Get full report from official database of BE for FLCASADORO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCASADORO NV
Addition kinds of activities for FLCASADORO NV

5461. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
239100. Gordijnen en gordijnen | Curtains and draperies
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
562101. Women's specialiteiten kleding winkels | Women's specialty clothing stores
28249902. Acrylonitrilvezels | Acrylonitrile fibers
30890100. Plastics containers, behalve schuim | Plastics containers, except foam
43110000. Ons. | U.s. postal service
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij FLCASADORO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCASADORO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCASADORO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCASADORO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bom van een job zoekt handige Harry/Hariette (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de persoon die door de familie aangesproken wordt om kleine herstellingen uit te voeren ? Weet jij je weg wel te vinden in de draadpuzzel van elektriciteit/ mechanica ? Of heb je er affiniteit mee (door bvb thuis klusjes op te klaren)? JA? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een leuke uitdaging aan te gaan waarbij je als technisch goochelaar een volledig product op maat assembleert voor onze klant. Van bekabeling tot sensoren en rasters implementeren; het behoort allemaal tot jou verantwoordelijkheid.

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • Tuinarbeider M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Londerzeel zijn wij heel dringend op zoek naar een ervaren tuinman/tuinvrouw. Je kan o.a. : - Hagen scheren - Gras maaien - Bomen onderhouden - Verticuteren - Planten - ........ Tuinaanleg zou een groot pluspunt zijn maar is niet noodzakelijk.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Customer service medewerker (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jobomschrijving: Voor de regio van Mechelen zijn wij op zoek naar Customer Service medewerkers. De Customer Service medewerker is de onmisbare administratieve en commerciële schakel in de klantenrelatie. Jouw takenpakket kan in de functie van customer service medewerker dan ook zeer gevarieerd zijn: - Opvolgen van bestellingen - Fungeren als contactpunt voor de klanten en behandelen van de vragen door klanten - Verzorgen van een optimale dienstverlening - ... Kan jij je vinden in bovenstaande eigenschappen? Reageer dan zeker vandaag nog!

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Graafkraanmachinist (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Vaste Job

    Als graafkraanmachinist in industriebouw zorg je voor het klaar zetten van funderingen, plaatsen van rioleringen, niveleren van terreinen... Je werkt voornamelijk regio Vlaanderen. Elke ochtend start je op aan depot in Wingene, tenzij de werf dicht bij uw woonplaats is gelegen.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FLCASADORO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCASADORO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCASADORO NV. Laat een reactie achter voor FLCASADORO NV. FLCASADORO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCASADORO NV. Leave a respond for FLCASADORO NV. FLCASADORO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCASADORO NV op de google maps. Adres en contacten FLCASADORO NV
Location of FLCASADORO NV on the google maps. Address and contacts of FLCASADORO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCASADORO NV FLCASADORO NV: Gillis de la Tourette VZW | LIEGEOIS GERARD | Piazza J | BEJA NV | PATRICK HANNES

Other related companies as FLCASADORO NV: Gillis de la Tourette VZW | LIEGEOIS GERARD | Piazza J | BEJA NV | PATRICK HANNES

FLCASADORO NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCASADORO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09209533691. Het bedrijf FLCASADORO NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Noord 13 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLCASADORO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCASADORO NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCASADORO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCASADORO NV, openstaande posities, locatie van FLCASADORO NV op de kaart.

FLCASADORO NV is a company, that was registered 2015 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLCASADORO NV, company assigned to the tax number BE09209533691. The company FLCASADORO NV is located at the address: Industriepark-Noord 13 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLCASADORO NV were not found.
The main activity of FLCASADORO NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCASADORO NV is not available. You also can look at reviews of FLCASADORO NV, open positions, location of FLCASADORO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCASADORO NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCASADORO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCASADORO NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCASADORO NV, employees, financial statistics.