BALMAN

Contactgegevens BALMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VANDERKINDERE 187; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23440847 (+32-23440847) 23440847 (+32-23440847)

Fax (fax): +32 (83) 438-20-89 +32 (83) 438-20-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALMAN
Products information BALMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04432952880
Ondernemingsnummer: 2881408691
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activit茅s: Vitriers.. Marques de Voitures: Ford.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures.

Product categorie (product category): Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALMAN
(Get full report from official database of BE for BALMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALMAN
Addition kinds of activities for BALMAN

33699904. Magnesium en magnes.-base legering gietwerk, excl. | Magnesium and magnes.-base alloy castings, exc. die-casting
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
72169901. Reinigen en verven, behalve tapijten | Cleaning and dyeing, except rugs
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education
87139900. Surveying services, nec | Surveying services, nec

Werken bij BALMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Winkelmedewerker regio Brakel - Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brakel - Zottegem zijn wij op zoek naar enkele winkelmedewerkers. Tijdens jouw tewerkstelling zal je voornamelijk meehelpen met de rekken aan te vullen en de kassa te bedienen. Verder zal je klanten te woord staan en soms helpen in het magazijn en de stock beheren.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Onderhoudstechnieker 3 ploegen M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische en elektrische storingen of defecten aan verschillende productiemachines om een goede werking van de fabriek te garanderen. Dit omvat volgende taken: - Uitvoeren van diagnoses op stilgevallen/falende machines en achterhalen van de oorzaak hiervan - Uitvoeren van herstellinge - Correct afstellen van de machines - Daarnaast verricht je preventieve onderhoudswerkzaamheden en werk je mee aan investeringen en nieuwe projecten

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • Office manager (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: vind!

    Type: Vaste Job

    Haal je energie uit het vooropstellen van doelstellingen en het coachen van mensen? Tevreden kandidaten en bedrijven geven ons energie! Elke dag zorgen we ervoor dat kandidaten met de betere regionale bedrijven in zee gaan. Wil je ook deze adrenaline voelen? En voor veel mensen het verschil maken? Kom dan werken bij vind! Wat je in het weekend aan vrienden vertelt dat je doet “Ik laat medewerkers groeien en maak ambassadeurs binnen mijn netwerk.” Wat je echt doet Zelfstandig uitbouwen van een rendabel kantoor, waarbij je steeds te rade kan gaan bij collega’s. Alle medewerkers binnen jouw team engageren om de kantoordoelstellingen te bereiken. Een commercieel plan op maat van jouw kantoor uitwerken, uitrollen en bijsturen waar nodig. Het werkgeversmerk mee op de kaart zetten door actief klanten te benaderen op netwerkevenementen. Mee technische talenten vinden, screenings houden en stabiel matchen aan de betere bedrijven. Jouw kennis over sociale wetgeving (verder) uitbouwen om ook hier onze kwaliteit te blijven garanderen.

  • Schrijnwerker atelier en op verplaatsing (hout) (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met passie voor hout? Wil je zowel werken in het atelier als op verplaatsing? Op zoek naar een job in de bouw regio Meulebeke? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Adecco Construct is voor de regio van Meulebeke op zoek naar een schrijnwerker atelier en op verplaatsing. Je staat in vooor de voorbereiding van alle types deuren in het atelier en daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van binnendeuren, parket en trappen. Je gaat met hout aan de slag. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met afwisselend en uitdagend werk.

  • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

Zoek naar antwoorden van BALMAN in sociale netwerken
Look for responds of BALMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALMAN. Laat een reactie achter voor BALMAN. BALMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALMAN. Leave a respond for BALMAN. BALMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALMAN op de google maps. Adres en contacten BALMAN
Location of BALMAN on the google maps. Address and contacts of BALMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come BALMAN BALMAN: Mantini Biondina | ERG Transit Systems | DE POST | PAUL VAN HOLDER | WESTTOERISME

Other related companies as BALMAN: Mantini Biondina | ERG Transit Systems | DE POST | PAUL VAN HOLDER | WESTTOERISME

BALMAN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432952880. Het bedrijf BALMAN bevindt zich op het adres: RUE VANDERKINDERE 187; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage. Lijst met producten zijn Activit茅s: Vitriers.. Marques de Voitures: Ford.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van BALMAN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALMAN, openstaande posities, locatie van BALMAN op de kaart.

BALMAN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALMAN, company assigned to the tax number BE04432952880. The company BALMAN is located at the address: RUE VANDERKINDERE 187; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Entretien and r茅parations de voitures. V茅hicules automobiles. Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage. List of products are Activit茅s: Vitriers.. Marques de Voitures: Ford.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.. Services: Carrosserie. Types de V茅hicules: Voitures..
The main activity of BALMAN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BALMAN is not available. You also can look at reviews of BALMAN, open positions, location of BALMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALMAN, employees, financial statistics.