Finger Nails SPRL

Contactgegevens Finger Nails SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Finger Nails SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Finger Nails SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Rue 117; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 42 00 82; 0475 59 76 50 (+32-071 42 00 82; 0475 59 76 50) 071 42 00 82; 0475 59 76 50 (+32-071 42 00 82; 0475 59 76 50)

Fax (fax): 071 48 88 50 (+32-071 48 88 50) 071 48 88 50 (+32-071 48 88 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Finger Nails SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Finger Nails SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Finger Nails SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Finger Nails SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Finger Nails SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Finger Nails SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Finger Nails SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Finger Nails SPRL
Products information Finger Nails SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04764190673
Ondernemingsnummer: 1602050781
Hoofdstad (capital): 779,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Finger Nails SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Finger Nails SPRL
(Get full report from official database of BE for Finger Nails SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Finger Nails SPRL
Addition kinds of activities for Finger Nails SPRL

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
357703. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
32590103. Liner baksteen of platen voor riool / tankvoering, verglaasde klei | Liner brick or plates for sewer/tank lining, vitrified clay
36340202. Kan openers, elektrisch | Can openers, electric
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house

Werken bij Finger Nails SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Finger Nails SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Finger Nails SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Finger Nails SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • Elektromonteur betonsector (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Mol zijn we op zoek naar een elektromonteur die vrij all round is en zowel bediendewerk wilt doen als aan de machines wil sleutelen. We zijn op zoek naar kandidaten met een technische opleiding ( bachelor) of gelijkwaardig door ervaring. - Elektrische , hydraulische en pneumatische schema's lezen en interpreteren. - Kennis frequentieregelaars (SEW-Schneider) - Controle over elektriciteit en elektronische componenten, geautomatiseerde controlesystemen en PC toepassingen (MS-office)

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Zaalverantwoordelijke (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als zaalverantwoordelijke sta je in voor het goede verloop van de service. Je bedient de klanten met de glimlach, voor jou staat de klant centraal!

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Huishoudhulp (M/V) Beernem-Oedelem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Beernem en Oedelem

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

Zoek naar antwoorden van Finger Nails SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Finger Nails SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Finger Nails SPRL. Laat een reactie achter voor Finger Nails SPRL. Finger Nails SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Finger Nails SPRL. Leave a respond for Finger Nails SPRL. Finger Nails SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Finger Nails SPRL op de google maps. Adres en contacten Finger Nails SPRL
Location of Finger Nails SPRL on the google maps. Address and contacts of Finger Nails SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Finger Nails SPRL Finger Nails SPRL: Raus R | Deportemont-Bugefi SPRL | De Vershoek | Apex Racing | FRITUUR HET PLEINTJE

Other related companies as Finger Nails SPRL: Raus R | Deportemont-Bugefi SPRL | De Vershoek | Apex Racing | FRITUUR HET PLEINTJE

Finger Nails SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Finger Nails SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04764190673. Het bedrijf Finger Nails SPRL bevindt zich op het adres: Grand'Rue 117; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 779,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 308,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Finger Nails SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Finger Nails SPRL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Finger Nails SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Finger Nails SPRL, openstaande posities, locatie van Finger Nails SPRL op de kaart.

Finger Nails SPRL is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Finger Nails SPRL, company assigned to the tax number BE04764190673. The company Finger Nails SPRL is located at the address: Grand'Rue 117; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 779,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 308,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons. Products created in Finger Nails SPRL were not found.
The main activity of Finger Nails SPRL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Finger Nails SPRL is not available. You also can look at reviews of Finger Nails SPRL, open positions, location of Finger Nails SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Finger Nails SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Finger Nails SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Finger Nails SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Finger Nails SPRL, employees, financial statistics.